A semmittevés kipihenése: Pikó éppen a Balatonon lógatja a lábát

Két és fél éve nyilvánvaló, hogy a hazudós Pikó nem a munka hőse, hiszen 2019 októbere óta a töredékét sem valósította meg a grandiózus kampányígéreteinek: jobb közbiztonságot ígért, ami romlott, több forrást a köztisztaságra, de egyre koszosabbak a közterek, évenként 5 ezer négyzetméter új zöldfelületet, ami legfeljebb a beton alól előtörő gaztenger formájában mutatkozik meg. Most pedig – miközben Józsefvárost ellepi a szemét, a köztereket meg elárasztják és lelakják a hajléktalanok – a lábát lógatja a Balatonon. Nyilván nem a hősies munkát piheni ki, mert olyat ő nem csinál, láthatja mindenki.

piko_pihen.png

Pikó András és a baloldali roncskoalíciójának két és fél éve tartó rémuralma előbb megállította, majd teljesen visszájára fordította Józsefváros korábban, a jobboldali városvezetés idején tapasztalható jelentős fejlődését. Mára ismét ellepte a kosz, a mocsok és az egyre több hajléktalan lepi el a korábban szépen megújult parkokat, köztereket. A választási ígéreteit pedig láthatólag betartani nem tudó/akaró (ki-ki döntse el, melyik a helytálló) Pikó mutyit mutyira halmoz, amely miatt már százával menekültek el mellőle a bizalmasai. Akik nem menekültek el, azokkal pedig ő számol le a színfalak mögött…

A minimálisnak is csak hatalmas jóindulattal nevezhető városvezetési teljesítényét pedig a hiteles tájékoztatásra alkalmatlan, baloldali propagandalappá züllesztett Józsefváros Újsággal és más kommunikációs trükkök százaival próbálják felnagyítani, hogy ezzel leplezzék a semmittevésüket.

A hazudós Pikó András nem jeleskedik semmi olyan tevékenységben, amely jó volna a józsefvárosiaknak. Éppen ellenkezőleg: beteges fétisévé vált, hogy adóemelések formájában minden bőrt lehúzzon az itt élőkről. Eközben – a lakók tiltakozása ellenére – ismét kinyittatta kedvenc drogtanyáját, a kulturális intézményeket pedig bezáratta.

Vélhetően az sem okozott semmiféle megterhelést Pikónak, hogy a járvány alatt egyszemélyi döntéseivel kiárusítsa a józsefvárosi ingatlanvagyont, a megmaradt önkormányzati bérházak állapotára sem fordít túl sok energiát: életveszélyes állapotok uralkodnak egynémely épületben.

Ezeket a nagyszerű eredményeket piheni most ki Pikó András a Balatonon a Facebook-posztja tanúsága szerint…