Ez már nem szimpla lúzerség: emberélettel játszik Pikó?!

Több önkormányzati lakásban uralkodnak életveszélyes állapotok Józsefvárosban. Az egyikben leszakadó plafon már egy kiskutya életét is kioltotta. Az a közös az esetekben, hogy a lakók már jó ideje jelezték az állapotokat a Pikó-féle városvezetésnek, de a fülük botját sem mozgatták…

piko_eletveszelyes_lakasok.png

Önmagában elég bosszantó, hogy mióta beköszöntött Józsefvárosban a Pikó-rémuralom, egyszerűen minden a visszájára fordult: megállt a fejlődés, koszossá-mocskossá váltak a kutya, meg ki tudja milyen ürüléktől hemzsegő közterek, amelyeket megszálltak a hajléktalanok, a fetrengő részegek és drogosok. Pikó hathatós segítségével Józsefvárosból ismét nyócker lett… Ez persze a közbiztonság rohamos romlásához is vezetett. Ezt még a kevésbé heves vérmérsékletűek elintézhették annyival, hogy „ez van, Pikó egy lusta, igénytelen balliberális, semmi meglepő nincs ebben”… De amik az utóbbi hetekben történtek, azok már minden Pikó-féle aljasságon túlmutatnak.

Élet- és balesetveszélyes több önkormányzati lakás

Néhány hete kelt szárnyra a hír, hogy egy Illés utcai társasházban több lakás is életveszélyessé vált, miután a hanyag Pikó által megbízott kókler vállalkozó úgy bontotta le a szomszédos épületet, hogy a szóban forgó ház érintett falának bevakolását és szigetelését elmulasztotta. Persze csak a Pikó-féle bandában fordulhat elő, hogy így is elfogadnak és teljesítettnek vesznek egy munkát.

A szigetelés elmulasztása miatt a ház fala elkezdett átnedvesedni, penészessé váltak lakások, az egyikben pedig leszakadt a plafon, amely egy kiskutya életét is kioltotta… Pedig, ha Pikó meghallgatja a lakókat, és netán időben lép valamit, talán elkerülhető lett volna.

Máshol sincsenek biztonságban a lakók

Nem jobb a helyzet a Víg utcában sem, egy teljes egészében önkormányzati tulajdonú bérházban sem. Itt ökölnyi nagyságú darabok hullottak le a gangon, ahol egyébként a gyerekek játszani szoktak… Az itteni lakók is keresték Pikóékat már korábban, de itt sem történt semmi…