Pikó nem csak kultúraellenes, de cigányellenes is

Csak az utóbbi hónapokban számtalan merényletet követett el Józsefváros és a kultúra ellen a lúzer Pikó: kicsinálta a Józsefvárosi Cigányzenekart, bezáratta a Józsefvárosi Galériát, a H13-at és a Zászlómúzeumot is. Vajon miért gyűlöli ennyire a kultúrát?

piko_jv_cz_jg_h13_zm.png

A lúzer Pikó nem csak a fejlődést, a felelősséget és a becsületes munkát (meg a kormányt, Kocsis Mátét és Sára Botondot) gyűlöli szívből, hanem láthatólag a kultúrát is (talán mert neki sosem volt?), ezért minden alkalmat kihasznál, hogy páros lábbal beletaposhasson.

Legutóbbi gátlástalan kultúraellenes attakjának a Józsefvárosi Cigányzenekar esett áldozatul, amelyet 75 főről 15 főre csökkentett. És az, hogy ezzel 60 embert tett az utcára, családjaikat pedig kilátástalanságba lökte vajon hol érdekli őt? Megmondjuk: SEHOL! Lehet Pikó nem csak a "szimpatikus" arcában, hanem cigányellenességében is igyekszik hasonlítani Gyurcsány erzsébetvárosi csicskájához, a kereszténygyűlölő Niedermüller Péterhez, ő ugyanis a 100 Tagú Cigányzenekart tette az utcára…

„Mi ez, ha nem a roma kultúra ellen elkövetett merénylet?” – kérdezte a parlamentben a roma nemzetiségi szószóló a minap.

Ez bizony Pikó sokadik merénylete Józsefváros és a kultúra ellen. Ne feledjük, nem rég zárta be a Józsefvárosi Galériát, H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központot és a Zászlómúzeumot is. Mit sem törődve ezen patinás intézményekkel, vagy éppen a dolgozóival.

Így valósítaná meg a lúzer Pikó a kampányban tett ígéretét, miszerint „Józsefvárost a kultúra kerületévé tesszük”? Nem jól csinálod, te munkakerülő pancser!