Pikónak egyre betegebb fétise a sarcolás

Az önkormányzati lakásban élők és a kerületi autósok megkopasztására készül Józsefváros klubrádiós propagandistából lett polgármestere: amint lejár a kormány adók megemelésére és újak bevezetésére vonatkozó tilalma, Pikó azon nyomban megsarcolja őket.

piko_sarc.png

Nem lehetnek nyugodtak a józsefvárosi önkormányzati lakásban élő bérlők, akiket klubrádiós propagandistából a Józsefvárost ismét Nyóckerré rohasztó Pikó még meg is fosztott annak lehetőségétől, hogy kedvezményes áron megvásárolják a bérleményeiket. Történt ugyanis, hogy ez a bőrlehúzásban kéjes örömet lelő jó elvtárs bejelentette a júliusi testületi ülésen, hogy amint teheti, megemeli az önkormányzati lakások bérleti díjait. Miközben elvett egy lehetőséget a bérlőktől, mellesleg ő maga 71 lakást adott el egyszemélyi döntéssel, amelyekről elszámolni sem volt hajlandó. Hát nem cuki ez az anyatejjel magába szívott harácsoló hajlam?! Eddig is csak a „gonosz”, „pénzelvonó” kormány tilalma miatt nem tehette meg mindezt a Józsefvárost megszálló balliberális bűnbanda.

A józsefvárosi autósok pedig nem csak nyugodtak nem lehetnek, hanem egészen joggal háboroghatnak, hiszen az ő esetükben Pikó sunyi módon kijátszotta a kormány tilalmát, és megemelte a parkolási díjakat. Tette mindezt törvénysértő módon, amit a Kúria is jogerősen megállapított. A történet szépsége, hogy mire ez megtörtént, addigra már 20 milliót kihúzott a zsebükből a baloldali önkormányzat. Pikó persze hallani sem akart arról, hogy visszaadja azt, amit jogtalanul elvett, sőt, itt is belengette, amint lejár a kormányzati tilalom, folytatja a harácsolást…