Beszámoltatta Feri a Pikót

Józsefvárosban járt a baloldal vezetője, aki meglátogatta Pikó Andrást is. Feri, mint jó főnök be is számoltatta a polgármestert.

317075349_683809023106449_5083460338225450095_n.jpg

A megbeszélésről persze csak Pikó facebook posztjából kaphattunk némi információt. Az nem derült ki, hogy vajon miről is tárgyalt a két politikai szövetséges.

Beszámolt-e Pikó a főnökének arról, hogy a választási ígéreteiből szinte semmit nem valósított meg, a kerület úszik a szemétben, a drogosok és a hajléktalanok újra elárasztották Józsefváros utcáit és a korábbi városvezetés által elindított fejlesztéseken kívül semmi nem történt az elmúlt két évben. Szintén nem lehet tudni, hogy egyetértett-e a két baloldali vezető abban, hogy a momentumos képviselő Szarvas Koppány Bendegúz vállalhatatlan rasszista kijelentése után is elláthat-e közfeladatot az önkormányzatban. Arról sem tudunk, hogy kitért-e a beszámoltatás arra, hogy még mindig nem nyaralhatnak a józsefvárosi gyerekek az önkormányzat Káptalanfüredi üdülőjében.

Biztos sok érdekes téma felmerült, akár a DK önkormányzati tanácsadói szerződéseiről, de hát ezekről a baloldal jó szokása szerint a nyilvánosság nem tudhat meg semmit.

Azért jó látni azt a megfelelési kényszert, amit az álcivil Pikó a baloldal vezetője iránt tanúsít.

Fotó: Facebook