Alkalmatlanok: megbírságolták a józsefvárosi önkormányzat elfogult szennylapját

Hiába jelezte még a balos médiaelemző is a Pikó szócsövévé silányított Józsefváros Újságnak, hogy vegyenek vissza a propagandából, ők továbbra is fullba tolták a kretént. Így nem is csoda, hogy a legújabb, a baloldal irányába elfogult húzásuk is kiverte a biztosítékot a választási bizottságnál, amely nemcsak elmarasztalta a szennylapot, hanem meg is bírságolta. De mit érdekli ez őket, hisz úgyis a józsefvárosiak pénzével játszanak, nem a sajátjukkal.

jozsefvaros_ujsag_fake_news.png

Történt ugyanis, hogy az önkormányzati szennymédia túlbuzgó munkatársai a Pikónak való megfelelési kényszer hatása alatt olyan választási portréval rukkoltak elő, amely nem méltó egy elvileg „független” médiumhoz sem. Pláne, ha azt közpénzből finanszírozzák, azaz a polgári érzelmű lakosok is éppúgy hozzájárulnak, mint a balosok. Nem is kellett sokáig várni a választási bizottság döntésére, amely megállapította, hogy a Pikó csinovnyikjaival teletűzdelt újság alkalmatlan a kiegyensúlyozott és hiteles tájékoztatásra.

ujsag_2.jpg

A bizottság eltiltotta őket a további jogsértéstől, kötelezte őket a döntés közlésére és még egy pénzbüntetést is a nyakukba varrt okulásul. De mit nekik bírság, hisz nem a saját zsebük tartalmával játszadoznak, hanem a józsefvárosiak pénzével. Igen, az Önökével is kedves olvasóink!

Ráadásul nem is ez az első alkalom, hogy túltolták a propagandát a két év alatt három főszerkesztőt elfogyasztó szennylap túlbuzgó szerzői. Akár csak a nagyfőnökük ők is hazudtak reggel, éjjel, meg este. Legutóbb Dúró Dóra ajánlóívei kapcsán, de reklámoztak már LMBTQ mesekönyvet, utólag átírtak, kommentárokkal láttak el egy interjút, csak azért, mert nem tetszett nekik a tartalma. Rejtély, hogy akkor miért kérdezték meg az interjúalanyt.