Pikó aljegyzője sem bírta gyomorral Pikóék viselt dolgait

Újabb Pikó-kegyelt menekült el nemrégiben a baloldal által megszállt Józsefvárosi Önkormányzat süllyedő hajójáról: ezúttal a Karácsony Gergely csókosaként oda ültetett aljegyző lépett le. Ennyire nem bírta a gyomra Pikó mutyijait és botrányait?

piko_sullyedo_hajoja2.png

A jelek szerint már Karácsony Gergely csókosaként a józsefvárosi aljegyzői székbe ültetett Melegh Mónika sem bírta elviselni az ex-propagandista Pikó átláthatatlan, mutyis és botrányos ügyeit, ugyanis a jegyző és Pikó kabinetvezető helyettese, valamint közel 150 hivatali dolgozó után ő is lelépett… De az is lehet, hogy a lelkiismerete azért (is) késztette menekülésre Pikó süllyedő hajójáról, mert az aljegyzői poszthoz még a törvényben előírt minimális szakmai gyakorlattal sem rendelkezett?

Azért volt itt minden, amit nem bírhatott a gyomra: a lakók akarata ellenrére áterőltetni próbált Teleki téri drogközpont, vitorlásmutyi, a józsefvárosiak megsarcolásának elkaszált terve, sunyiban eladott másfél milliárd forint értékű önkormányzati ingatlanvagyon, életveszélyes önkormányzati bérlakások, százmilliókkal kitömött Pikó-csókosok. És még napestig lehetne sorolni…

Persze – mondhatnánk –, balliberálisnak lenni egy ilyen szakma: saválló gyomor és arcbőr kell hozzá, amivel sem a Karácsony-csókos ex-aljegyző, sem a Pikó által oda ültetett jegyző láthatóan nem rendelkeztek.