Jámbor gázoló haverja: „a kocsim csupa velő, meg haj, tök undi”

„A csajt csak megnyomorítottam” – így hencegett Jámbor András haverja, a Párbeszéd nevű gittegylet tagja a Facebook-on, miután elütött egy fiatal párt az Andrássy úton. A balesetbe a 19 éves fiú belehalt, de Gér Mihálynak csak az nyomta a kis „lelkét”, hogy a kocsija tiszta velő lett, és ez „tök undi”. Zavarja egyáltalán Jámbort és a baloldalt, hogy ilyen alakok vannak közöttük, vagy mindannyian ilyen romlottak?!

jambor_ger.png

Épp a napokban robbant ki a baloldali roncskoalíció újabb tagjáról, milyen érzéketlen, gátlástalan és embertelen – mintha ez felvételi követelmény lenne náluk.

Nevezetesen Gér Mihályról, aki a Budapestet lerohasztó Karácsony Gergely, és a súlyos neveltetési hiányokkal küzdő Tordai Bence nulla támogatottságú pártjának pénzszivattyújának, a Párbeszédnek a tagja. És ez a „jó” ember, miután 2016-ban elgázolt luxusautójával egy figyelmetlen fiatal párt az Andrássy úton, megmutatta, milyen ember is valójában.

Gér Mihály, aki az anarchista-káoszpárti Jámbor Andrásnak is nagy haverja azzal kezdett dicsekedni a Facebook-on, hogy „na ki ölt ma embert…

227771635_226723722786657_3286120643786501943_n.jpg

Azt hitték, erősebbek a quattrónál” – gizdázott a lelketlen Gér a balesetről, amelyben kioltotta a 19 éves fiú életét. Az életben maradt 22 éves lányról pedig ezt írta: „a csajt csak megnyomorítottam”.

Ha mindez nem okozna heveny öklendezést minden jóérzésű emberben, Jámbor barátja azzal folytatta, hogy a halott fiú, és a megnyomorított lány „Darwin-díjasok”. Ez egy olyan „kitüntetés”, amelyet azon embereknek ítélhetnek meg, akik valamilyen különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe került.

És még egy kis önsajnálathoz is volt bőr a képén Gérnek, mert miután őt megvédte a „belső fémváz”, de meghalt egy fiatal fiú és megnyomorodott egy fiatal lány, közöte: „lett volna jobb programom”.

Hiába bukott ebbe bele idő közben Gér Mihály, felmerül a jogos kérdés ilyen erkölcsi züllöttséggel egyáltalán hogy juthat el valaki a baloldalon, hogy az utolsó pillanatig képviselő-jelölt lehet?!

Vajon Jámbor András büszke a barátjára, aki ilyen undorítóan viselkedett, miután kioltott és megnyomorított egy-egy életet?

Aki kíváncsi, milyen undorító módon kommentálta a halálos kimenetelű balesetét Jámbor András cimborája, ide kattintva elolvashatja.