A józsefvárosiakon garasoskodik a lúzer Pikó

Folyton azt hazudja Pikó, hogy így-meg úgy „nincs pénz”, meg „a kormány kivéreztet”, ehhez képest idén rekordmagas Józsefváros költségvetése és az is kiderült, Pikó közel 5 milliárd forinton ül, amit nem hajlandó Józsefváros fejlesztésére, a gyermekek táboroztatására, vagy egyáltalán bármi hasznosra költeni…

piko_5milliard_penzmaradvany.png

Nincs az a vastag arcbőrt kívánó hazugság, ami ne férne rá a lúzer Pikó saválló arcára, ezt hétről-hétre bizonyítja a balliberális propagandistából lett polgármester, aki másfél éve tartó rémuralma alatt gyakorlatilag teljesen lerohasztotta Józsefvárost, amit újra ellepett a mocsok, a köztereket ellepték a drogosok, piások és hajléktalanok. Fejlődés szinte semmi, valahogy mégis azt picsogja nullhuszonnégyben Pikó, hogy semmire nincs pénz, mert a gonosz kormány kivérezteti Józsefvárost.

Nemrég ismét csúfosan lebukott az igazmondásban egyébként sem jeleskedő lúzer: Józsefváros ugyanis rekormagas, 28 milliárd forintos költségvetésből gazdálkodik idén, de a napokban az is kiderült, a tavalyi évről 4,9 milliárd forintos szabadon elkölthető pénzmaradványt hoztak át az idei évre. Ez aztán a gigászi arcátlanság: bőven lenne miből fejleszteni, elvégezni a munkát, de mégsem történik semmi, csak rohad le minden…

Ehhez képest második éve spúrkodik a józsefvárosi gyerekek nyári táboroztatásán, de van képe még a józsefvárosiaktól tarhálni is rá… Hovatovább ha valaki HELYETTE megszervezné azt, ami az Ő DOLGA LENNE, még azt is gáncsolja ez az arcátlan bohóc. Erre már tényleg nincsenek szavak, valószínűleg ami Pikó gerincéből hiányzik, az mind az arcbőrén van!

Azt is jó volna tudni, mire spórolnak ennyire? Mert azt jól látjuk, hogy Józsefváros fejlesztésére nem költ semmit Pikó balliberális csapata:

Eközben Pikó százmilliókat költ el a saját csókosaira, vitorlásmutyizik a káptalanfüredi strandon és még jól meg is akarta sarcolni a józsefvárosiakat.