Pikó megint belehazudott az emberek arcába

Pikó „Facebookkirály” András annak tudatában, hogy 13 milliárd forinttal vette át Józsefvárost a korábbi jobboldali városvezetéstől (később 2,6 milliárd is az ölébe hullott még) most azt kamuzta a közösségi oldalakon, hogy érdemi tartalék nélkül vette át a kerületet. Miközben Karácsony Gergellyel fővárosiak újabb tízmillióiból fogják elmagyarázni az embereknek, miért „nincs pénze” Budapestnek… Pikó úr: a FACEBOOKOZÁS NEM VÁROSVEZETÉS.

piko_pinokkio_1.png

Több mint egy éve tartó rémuralma alatt megtapasztalhattuk, Józsefvárost vezetni képtelen polgármesterét cseppet sem zavarják a tények… Legutóbb a Facebook-huszár Karácsony Gergellyel közös videóban visítottak arról, hogy a gonosz kormány „kivérezteti” Budapestet. Pikó ekkor azt hazudta „elkeseredetten és indulatosan”, hogy valódi tartalékok nélkül vették át a kerület vezetését. És azzal hülyítette tovább a híveit, hogy a kormány 4,5 milliárd forintot vont el Józsefvárostól.

Ezt úgy „számolta ki”, hogy belevette azokat a milliárdos nagyságrendű fejlesztési forrásokat, amelyektől az ő lúzersége miatt esett el a kerület. Például a káptalanfüredi gyermektábor felújítása kapcsán, amely már a finisében volt, amikor Pikóval megverte a sors Józsefvárost, de a Klubrádiótól ideejtőernyőzött ballib lúzer úgy lebutította az eredeti terveket, hogy azt a kormány már nem tartotta támogathatónak. (Ez a támogatás azonban Kocsis Máténak köszönhetően ismét rendelkezésre áll, reméljük nem balfácánkodja el újra ez a kommenthuszár.) Vastag bőr van a képén, ezt eddig is tudtuk…

De azt is tudhatjuk, hogy 13 milliárd forinttal vette át Pikó Józsefváros vezetését a jobboldaltól. Ezt ő is tudja, hiszen Sára Botond mellett ő is aláírta az átadás-átvételi nyilatkozatot. Majd még jött 2,6 milliárdnyi maradványpénz… Ennek tudatában Pikó mégis belehazudott ország-világ arcába. Azt már csak az elvtársai, kitartottjai – akiket ő politikai szövetségesnek nevez – tudhatják, hogy kik zsebeiben landolt a józsefvárosi emberek pénze?!