Megfúrná a gyerekek balatoni táboroztatását Pikó

Bár a lúzer Pikó képtelen elvégezni azt a feladatot – ami eddig a mindenkori városvezetésnek sikerült: azaz megszervezni a józsefvárosi gyerekek balatoni táboroztatását – úgy tűnik minden követ megmozgat, hogy ezt más se tegye meg. Megpróbál keresztbe tenni Sára Botondnak, aki – Pikó helyett – 400 józsefvárosi iskolásnak a nyári táboroztatását oldotta meg a magyar tengernél.

piko_taboroztatas_mas_se_akarjon.png

Egyre abszurdabb Pikó munkássága, ezért nem is csoda, hogy közvetlen munkatársai is menekülnek a hivatalából.

A hírolvasóból lett polgármesternek fontosabb, hogy kormányzati elvonásokról hazudozzon, ezért két év alatt egyetlen kapavágást sem tett a kerület káptalanfüredi táborának felújításáért, amit csaknem kész állapotban örökölt meg elődeitől. Sőt, idén már olyan mélyre süllyedt, hogy a kerület strandját is bérbe adta egy vitorlásklubnak, a kerületi gyermekek kárára.

Újabban pedig azon dolgozik, hogy megfúrja a Sára Botond által bejelentett nyári tábort, a Grund Balatont, amely 400 józsefvárosi iskolásnak tenné lehetővé a balatoni nyaralást. A korábbi polgármester ugyanis megelégelte, hogy Pikó képtelen arra, amit eddig minden kerületvezetőnek – párttól függetlenül – sikerült: biztosítani a józsefvárosi gyerekek a balatoni nyaralását, ezért megszervezte azt a klubrádiós lúzer helyett. Pikó erre dühbe gurult és leveleket írogat minden fórumra, hogy megakadályozza, hogy a kerületi gyerekek egy hétig jól érezzék magukat a Balatonnál.

Pikónak úgy tűnik semmi sem szent. Pedig egyszer már gondolhatna a kerületiekre is, nem csak a haverok zsebeinek kitömésére!

Még a követői is elítélik a Pikó mocskolódását

Kapott hideget-meleget Pikó, amikor közösségi oldalán megosztotta, hogy megakadályozná a Grund Balatont táborozást.

Így lehet a segítő szándékot kifacsarni, a korábbi polgármester a gyerekek jólétéért harcol, ezt önnek kéne tennie… méltánytalan ahogy viselkedik – írta Pikó egyik követője.

Egy másik arról írt, hogy a gyerekek a fontosak, legalább így eljutnak egy kicsit nyaralni!

„Mert, ha magára várnak akkor megint nem lesz nyaralás nekik! Maga az, aki nem tesz 2 éve semmit a kerületben! Csak vádaskodik, hazudik az itt lakoknak”

„Miért keveri bele a politikába a gyerekeket. Ők nyaralni szeretnének, amit te már második éve megakadályozod!” – hogy csak néhányat emeljünk ki a többszáz kritikus hozzászólásból.