Százmilliókat költ csókosaira Pikó, de a gyerekek táborozására nincsen pénze

A józsefvárosi adófizetőktől kuncsorog támogatást Pikó, hogy az önkormányzat idén tudja táboroztatni a józsefvárosi gyerekeket. De bezzeg a szinte megszámlálhatatlan mennyiségű tanácsadóra, meg hasonlókra tud költeni több százmillió forintot.

piko_taboroztatas_kuncsorgas.png

Nem tudja, vagy nem akarja megfinanszírozni a lúzer Pikó a józsefvárosi gyerekek nyári táborozását, ezért azoktól kuncsorog adományért, akik az ő tanácsadó seregeit, és a csókosainak adott jól fizető pozícióit is finanszírozzák: a józsefvárosi adófizetőkhöz.

Hogy Józsefvárosban működtek a dolgok Sára Botond, korábban Kocsis Máté regnálása idején, ezzel szemben rohadásnak indult minden a Pikó-rezsim óta, az tény. De az egészen új szintre emelte Pikó lúzerségének a szintjét, hogy a még a Kocsis előtti rabmadaras (SZDSZ) Csécsei képességeit sem haladta meg, hogy táboroztatni tudja a gyerekeket. Tehát Pikó azzal a dicstelen, vagy inkább szánalmasan gyenge teljesítménnyel vonul be Józsefváros történetébe, hogy ő az első olyan polgármester, aki megannyi más mellett ezt sem volt képes megoldani…

Mindig, amikor azt hisszük, Pikónál ennél már nincs lejjebb, újabb vagonnyi olajat önt a lúzersége tüzére ez a hadaró ballib rádiós, és íme…

Ne feledjük, azok után, hogy megválasztása, tehát 2019 októbere óta az addigra már majdnem teljesen kész káptalanfüredi gyermektábor felújításának utolsó simításait sem képes véghez vinni. Erről itt, itt és itt írtunk.