Pikónak a haverok kitömése fontosabb, mint a gyerekek vakációja

Azzal vonult be dicstelenül Józsefváros történetébe a lúzer Pikó, hogy ő az első polgármester, aki képtelen önerőből megoldani a józsefvárosi gyermekek nyári táboroztatását. Nem túl hízelgő rá nézve, hogy ez még a bukott rabmadaraknál (SZDSZ) politizált Csécseinek is ment, csak Pikónak nem. Ezért az általa megsarcolni akart lakosoktól kunyerál a munkakerülő Facebook-huszár, pedig csak nem kellene, hogy elszórja a józsefvárosiak adóforintjait haverokra.

piko_taboroztatas_kuncsorgas2.png

Pikó András, Józsefváros ügyefogyott polgármestere 32 ezer forintért hirdeti a posztot Facebook-on, amellyel egyébként 1,5 millió forintot tarhál a lakosoktól a gyermekek táboroztatására. Ha azt a 32 ezer forintot hirdetés helyett inkább a kasszában hagynák, már azzal is bentebb lennének a józsefvárosi gyermekek.

A történethez hozzá tartozik, hogy a rendszerváltás óta Pikó András idejében fordul elő először, hogy a józsefvárosi gyermekek táboroztatása nincs megoldva. Pikó Bandi több mint másfél éve képtelen befejezni a káptalanfüredi gyermektábor felújítását, a táborhoz tartozó strandszakasz egy részét egy vitorlás egyesület használja lerakatként – szerződés nélkül! A hazudozós exrádiós képtelen előteremteni 3 millió forintot az önkormányzat 28 milliárd forintos költségvetéséből, hogy a józsefvárosi gyerekek vakációzzanak. Eközben a kerületnek 60 milliós bírságot kellett fizetnie a baloldali városvezetés menzamutyija miatt, a haveroknak is milliók jutnak a kerület közös pénzéből.