Pikóék sarcolni akartak, eljárás lett belőle

Pikóék tiltott adóemelése miatt eljárás indult az önkormányzattal szemben, mivel a baloldali városvezetés a járvány miatti veszélyhelyzet kellős közepén adóemelésekkel akarta volna lehúzni a lakosokat. Nem voltak ezzel egyedül: erre bazírozott a Fővárosi Önkormányzat és számos baloldali elvtárs vezette kerület is. A kormányhivatal nem hagyta annyiban.

piko_sarcolt_volna.png

A kommunisták mindig is az emberek megkopasztásában voltak érdekeltek: ezt csinálta Kun Béla, Rákosi és Kádár, és a jelen fő komcsija Gyurcsány is, no meg a piti pincsikutyái: Pikó, Baranyi, vagy Niedermüller. Meg persze a láblógató Karácsony Gergely, és szinte az összes budapesti kerületvezető elvtársuk… Egészen biztosan nem érdekelte őket, hogy járvány, emiatt pedig válság van, most is a jól bevált komcsi recepthez nyúltak: újabb terhet tenni az emberekre adók, adóemelések formájában. A budapesti kormányhivatal ezért eljárást kezdeményezett a lehúzós ballib önkormányzatok ellen. 

Ezt a perverz adóemelési fétisüket akadályozta meg a polgári kormányzat, és tiltotta meg az önkormányzatoknak, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt adót emeljenek, vagy újat vezessenek be, tehát ne tegyenek új terheket az emberek nyakába. És ez az, amire magasról tettek a balliberális önkormányzatok, Pikóék például egy betű megváltoztatásával próbálták kijátszani a tiltást és a parkolási rendszeren belül akartak plusz pénzeket legombolni a józsefvárosiakról.