Pikó káptalanfüredi mérlege: vitorlásmutyi, elhanyagolt strand, befejezetlen felújítás

Bárminemű jogalap nélkül vitorlástárolót csinált a lúzer Pikó a káptalanfüredi gyermeküdülőhöz tartozó strandszakaszból, amelyet Józsefváros közterületeihez hasonlóan iszonyatosan elhanyagolt. Eközben másfél éve nem képes befejezni az üdülő felújításának utolsó munkálatait, és a gyermekek táboroztatását sem képes megoldani.

piko_vitorlasmutyi.png

A Pikó-rezsim óta nem csak Józsefváros közterületei válnak egyre inkább elhanyagolttá, mocskossá, hanem a kerület káptalanfüredi gyermektáborához tartozó strandszakasz is: a strandszezon nyitányán még mindig úgy néz ki a terület, mint egy őssztyepp, de ott legalább a természet nagyobb gonddal tart rendet, mint a balliberális propagandistából civil(nek hazudott) polgármesterré lett Pikó bárhol. Méteres gaz, kivágott fák darabjai és teljes elhanyagoltság mindenütt.

Mit mutyizik a káptalanfüredi strandon a lúzer Pikó?

De Pikó nem csak hagyja lepukkanni a strandot, de jó eséllyel még egy szaftos mutyiban is érdekelt, hiszen mindenféle szerződés nélkül vitorlástárolónak is használják azt. Jogosan merül fel a kérdés, hogy talán éppen ezért nem képes/hajlandó másfél éve befejezni Pikó a már nagyrészt elkészült állapotban megörökölt üdülőfelújítást, hogy nyugodtan mutyizhasson? Ne feledjük, azok után, hogy megválasztása, tehát 2019 októbere óta nem képes véghez vinni a káptalanfüredi gyermektábor felújításának utolsó simításait. Erről ittitt és itt írtunk.

Pikó „történelmet írt” a józsefvárosi gyermekek kárára

És itt még nem is ért véget Pikó kártékonyságának veretes lajstroma: Józsefváros történetében ő az első polgármester, aki nem képes/hajlandó megoldani a kerületi gyermekek táboroztatását. Ezért a józsefvárosiaktól tarhál rá pénzt, miközben ő százmilliókat költ a tanácsadóira és a csókosaira.