Pikó kivégezte és leköpte a Józsefvárosi Galériát

A haverjaira és a propagandára százmilliókat elszóró, munkakerülő Pikó András „pénzhiányra” hivatkozva záratta be a Józsefvárosi Galériát néhány nappal a magyar kultúra napja előtt. Majd, amolyan kegyelemdöfésként éppen ebben az intézményben csináltatott műsort e jeles napon, amellyel ráadásul az SZFE hallgatóit bízta meg a permanens kulturális forradalom jegyében.

piko_romok.png

Nem elég, hogy a lúzer Pikó páros lábbal taposott bele a józsefvárosi kulturális életbe, amikor pénzhiányra hivatkozva kivégezte a Józsefvárosi Galériát, a magyar kultúra napján még le is köpte a nagymúltú intézmény tetemét. A balliberális káoszteremtésre, balhézásra és egyetemfoglalásra fel- és kihasznált Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóiból még egy kultúra napi műsort is kisajtolt, amit hogyhogy nem, a Józsefvárosi Galériában adtak elő és közvetítettek online.

Jó vastag bőr feszül a siránkozó-panaszkodó Facebook-posztok írásán kívül talán máshoz nem is értő munkakerülő Pikó koponyáján, hogy épp innen sugározták az egyetemfoglaló forradalmárok műsorát.

Amúgy Pikó azért sózná fel a józsefvárosi kulturális élet talaját, és a dolgozókkal mit sem törődve azért zárta be a H13 és a Zászlómúzeum mellett a Józsefvárosi Galériát is, mert szerinte a „gonosz kormány” kivérezteti Budapestet és a kerületeket. Ezt bégeti ő is a balliberális polgármesterek nyájával együtt.

Érdekes, ha Pikóéknak van több százmillió forintjuk a megemelt politikai költségekre, a senki által nem ismert részvételi költségvetésre, illetve az lúzerségük miatt fizetendő büntetésekre, akkor azért elég kamuszagú az, hogy másra meg nincs pénz. Ezek helyett a felesleges szórások helyett juthatna Józsefváros patinás kulturális intézményére.