Baranyi hobbiként tekint a ferencvárosi közpénzek elherdálására

Csak a törvényszegések miatti büntetések kifizetésével már tízmilliós nagyságrendű kárt okozott Ferencvárosnak a BLM- és LMBTQ-istenítő Baranyi Krisztina. Miközben ő is folyamatosan a „kormányzati kivéreztetésről” sivalkodott, erre is, a kitartottjainak juttatott milliókra is, vagy a propagandagépezete csúcsra járatására is szórja a ferencvárosiak pénzét.

baranyi_kozpenzek_szorasa.png

Immár sokadszorra kell a ferencvárosiak adóforintjait milliós nagyságrendű büntetésre költeni, ugyanis a parkolási káoszt okozó Baranyi piszkoskéz Krisztináék: a napokban 10 millió forintra büntették meg az önkormányzatot, mert a saját szövetségét is rommá verő Baranyi és csapata nem szereti betartani a közbeszerzési törvényt. Csak emlékeztetőül: egyszer már megpróbáltak a közbeszerzést elsunnyogva beszerezni egy parkolási szoftvert, ekkor 3 milliós kárt okoztak Ferencvárosnak. De olyan is megesett már, hogy Baranyiék tisztességtelen eljárása miatt jöttek a milliós büntetések.

De nem csak a felesleges büntetések kifizetésével szórja marokszámra Baranyi a közpénzeket: hiszen – balliberális pajtásaihoz hasonlóan – amikor nála is beakadt a „kormány kivéreztet” című népies műdal, hogy, hogy nem milliós bónuszokkal tömte ki a saját politikai kitartottjainak a zsebét. De ugyanebben az időben emelte meg busásan a kutyapárti helyettese, Döme Zsuzsanna fizetését is, és pumpálta fel közpénzekkel a saját propagandagépezetét is.  

Nyilvánvalóan nem érdeklik Baranyit Ferencváros – általa okozott – problémái, hiszen azokkal egyáltalán nem foglalkozik, elvan ő az erőszakos BLM istenítésével, az LMBTQ-lobbi előtti csúszás-mászással, a szivárványos zászlók kitűzésével. Meg persze a pénzek elherdálásával…