A zsidózó Baranyi és bandája térden csúsznak a gyilkos anarchista mozgalom előtt

Felavatták a zsidózó Baranyi Krisztina és kutyapárti alpolgármestere által imádott anarchista-terrorista mozgalom előtt esdeklő BLM (a fekete életek számítanak) „emlékművét” a Ferenc téren. A szivárványszínű műanyag förmedvény sokáig nem maradt háborítatlanul, ugyanis fiatalok egy csoportja eltakarta az egy paravánnal.

blm.png

Ferencvárosban minden rendben, a közterek, például a Ferenc tér sincs már tele kutyasz@rral (de!), semmi más nem hiányzott az idillhez, mint Baranyi és alpolgármestere, a kutyapárti Döme asszonyság fejéből kipattant rémötlet, a Ferenc téri BLM-szobor.

20210401_112101_1400x1050.jpg

És nyilván véletlen épp nagycsütörtökön állították fel ezt a fekete rasszimust hirdető (Black Lives Matter = a fekete életek számítanak) szivárványszínű förmedvényt. Persze tényleg lehet véletlen, hiszen annyi elkötelezettség van bennük a keresztény értékek iránt, mint vöröshagymában a proletár öntudat, szóval vélhetően fogalmuk sincs arról, hogy mi is az a nagycsütörtök. 

20210401_134132_1400x1050.jpg

Nem maradt azonban sokáig esemény nélkül a 3D nyomtatóval „alkotott” műanyag rettenet, amely a ferencvárosiak leköpését és Baranyiék téren csúszását jelképezi az Egyesült Államokat lángokba borító, emberek, köztük gyerekek tucatjainak halálát okozó, fosztogató agresszív anarchia előtt. A Mi Hazánk Mozgalom – amely korábban egy nemzeti szalaggal átkötött feszületet állított a téren – néhány órán belül egy paravánnal takarta el a „műalkotást”. A paraván négy oldalán elhelyezett plakátok egyikén például arra hívták fel a polgármester figyelmét, hogy a fehér emberek erőszakos vegzálását is nap mint nap űző BLM-mozgalom helyett megemlékezhetne a Deák téri gyilkosságról, mint gyűlöletbűncselekményről, amikor egy lányok védelmére kelő fiút végeztek ki.

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK MLEKNAPJA PLACK LVES MATER”

Baranyit és bűnbandáját persze ez egész biztosan nem hatja meg, hiszen emlékszünk, a Ferencváros balliberális önkormányzata egy szál virággal sem volt hajlandó megemlékezni például a kommunizmus áldozatainak emléknapján sem.