A mindenhez is értő Pikó most oktatási szakért

A magyar oktatási rendszert tönkretevő egykori szabaddemokrata oktatási miniszter Magyar Bálint párt, elv- és harcostársa Pikó András, a rábízott kerületet sem képes elvezetni, de az oktatási rendszert azt megoldaná, persze olyan pikós, liberális módon.

4595000vaa0223copy_edited.jpg

Pikó évek óta nem képes a kerület köztisztaságát és közbiztonságát rendben tartani, áldatlan állapotok uralkodnak Józsefvárosban. Számos botrányos ügye mellett arra is alkalmatlan, hogy a józsefvárosi gyermekek üdültetését megszervezze, ellenben a jól működő diák és vállalkozásfejlesztési központot bezáratta (illetve más funkciót adna neki, hogy mit, azt persze nem tudja...), ahogy a Józsefvárosi Galériát is.

Most ez a Pikó oktat ki mindenkit a gyermekeink oktatásával kapcsolatban.

Egyetértés van abban, hogy szükséges a tanárok bérének rendezése - ahogy azt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is elmondta.

De sajnos a tanári sztrájk már régen nem csak erről szól, hanem arról is, hogy a

teljesítmény és mondanivaló nélküli baloldali, megélhetési politikusok rátelepedtek a tanárok követeléseire, tüntetéseire.

Ezzel sajnos hiteltelenítve szakmai és morális szempontból annak jogosságát.

Pikó hasonlóan baloldali párttársaihoz, most a tanárok nevében tiltakozik, követelőzik, hangoskodik – erre persze senki nem kérte meg.

Jó lenne, ha ő és balliberális elvtársai a rájuk bízott kerületek sorsával foglalkoznának. Több szerénységet, ha kérhetnénk, már csak a tanárok és a diákok érdekében is.