Csúcsra járatja a balliberális propagandát Baranyi hecclapja

Nehezen érthető meg a „csavaros magyar észjárással”, mit jelent az, hogy „fennebb cél”, „bátorság”, netán „hősiesség” – erről ír legújabb számában a balliberális propagandalappá züllesztett, önkormányzatiságot és közszolgálatiságot már nyomokban sem tartalmazó 9 Magazin. Az egykori Ferencváros Újságot kinyíró új sajtótermékben ezen kívül is hemzsegnek a propagandisztikus frázisok, nyilván a balliberális „független-objektivitás” jegyében.

fovarosi-kozgyules-baranyi-krisztina-2-hpgy-1000x600.jpg

Megjelent a külcsínben csilli-villiségével és cicomáival éppen a propagandalappá silányított mivoltát takarni szánalmasan próbáló egykori Ferencváros Újság balliberális jogutódja, a 9 Magazin. Kezünkbe véve a lapot rögtön áthatott minket a „független-objektivitás”, a „haladóság” és az „önkormányzatiság” szelleme, különösen, amikor a hétpróbás balliberális propagandista, Vágvölgyi B. András főszerkesztői köszöntőjét gyűlöletbeszédét olvastuk.

Nyilván az önkormányzatiság szelleme, a ferencvárosi emberek hiteles tájékoztatásának fontossága követeli meg a Magyar Narancs egykori alapítójától, hogy nyílt agitációt írjon a gyermekekre világszinten veszélyt jelentő LMBTQ-lobbit szolgai módon kiszolgáló új amerikai elnök, Joe Biden mellett. A vörös forradalmár Vágvölgyivel objektív vágyvezérelt újságírói mivoltától megrészegülve azt fejtegette, hogy a

„csavaros magyar észjárással” nehezen érthetőek az olyan fogalmak, értékek, mint a „fennebb cél”, „bátorság”, netán „hősiesség”.

Az igazi független-objektivitás helyett, a szánalmas balliberális propagandaszagot terjeszti a 9 Magazinban rögtön az első oldalpáron a szemünket kiszúró Magyar Hang és Klubrádió hirdetések. Mert, a ferencvárosiaknak ugye a balliberális propagandatermékek arcba tolására van szükségük, igaz Vágvölgyi úr?

Lesz is részük benne minden bizonnyal, hiszen épp napjainkban olvad össze a 9 Magazin és az elvileg szintén közszolgálati kerületi médium, a Fradi meccsek helyett az anarchista forradalmár, Gulyás Marxi műsorát sugárzó 9.tv. Vágvölgyi víziója szerint, ebben az oszladozó sajtószabadságról tanúskodó csodás médiabirodalomban kell majd egy online felület is, ami „közös biznisz lesz” – fejtegette Baranyi propagandatévéjének műsorán.

Nincs biztonságban tehát Ferencváros világhírű futballcsapata sem a zsidózó Baranyi lakájmédiájának egészpályás letámadásától, hiszen a propagandista Vágvölgyi is betámadta a Fradit a 9 Magazinban: a BL főtáblájára jutó gárdát „menekültekkel, gazdasági bevándorlókkal teleszórt futballcsapatnak” minősítette.

Ez 2021-ben a közszolgálati önkormányzati újságírás a zsidózó Baranyi szerint…