Újabb több millió forintos kárt okozott Ferencvárosnak a zsidózó Baranyi

Átláthatóságot és tiszta kezet ígért kampányában Baranyi „Zsidózó” Krisztina, nomeg a parkolási rendszer rendbetételét, de mindenből csúfosan megbukott. Legutóbb 3 millió forintos kárt okozott a ferencvárosiaknak, amiért magasról tett a törvényekre és a közbeszerzés kiírását elsunnyogva próbált parkolási szoftvert beszerezni.

baranyi_k_mandiner.jpg

Január végén 3 millió forinttal bírságolta meg a Közbeszerzési Döntőbizottság a Ferencvárosi Önkormányzatot, amiért a zsidózó Baranyi „Tisztakéz” Krisztináék magasról tettek a törvényi előírásokra és közbeszerzés kiírása nélkül próbáltak beszerezni egy 53 millió forint értékű parkolási szoftvert. Ezzel a polgármester asszonyság már-már Pikó András lúzerség szintjére jut, annyit szerencsétlenkedik a saját maga által teremtett ferencvárosi parkolási káoszban. Már csak azért is, mert a tízmilliókért megvenni kívánt szoftver egyébként adatkezelés szempontjából is aggályos.

Másfelől pedig elég végiggondolni, miként rombolta szét a saját balliberális politikai szövetsége mellett a parkolási rendszert is Baranyi. Emlékszünk? Idén harmadszor írták ki azt a magas kvalitású Baranyi derék emberei, miután tavaly először gyurcsányian úgy elkú…, elrontották, hogy egy 2 milliós bírság lett a vége a Közbeszerzési Döntőbizottság részéről. Baranyiék azzal rövidítették meg kétmillió forinttal a ferencvárosiakat, mert a kiírásban hemzsegtek a jogsértések, a kiírás tárgyára és műszaki leírására vonatkozóan is.

De a ferencvárosiaknak milliós nagyságrendű kárt okozó Baranyi-féle káosz itt még nem ért véget, másodszorra sem sikerült megugrani a nem túl magas lécet, hogy ne legyen tele a kiírásuk jogsértésekkel. Most harmadik nekifutásra hátha sikerül… Egyébként pedig az átláthatóság jegyében tavaly június óta nem tudni, ki üzemelteti a parkolási szoftvert.

Tehát Baranyi ígérete az átláthatóság volt, nem kaptunk mást, mint káoszt, közpénzek számolatlan elszórását, és kilátástalanságot…

Többször megbüntették már Baranyi miatt Ferencvárost

De korábban is okozott már milliós károkat lúzerségével Baranyi elvtársnő, ne feledjük! Ugyanis 2019. december 31-én járt le a szerződés a parkolóórákat korábban üzemeltető céggel, de az októberben hivatalba lépő Baranyinak nem volt elég, hogy rendezze a helyzetet 2020-ra. Január 1-től a régi parkolóórák már, az újak pedig még nem működtek, lévén nem is voltak. Ezzel következett csak Baranyi-féle igazi káosz a ferencvárosi parkolásban, tízmilliókat bukott a kerület, az emberek pedig nem tudtak normálisan parkolni. Megfejelve mindezt, az áldott jó Baranyiék még jól meg is bírságolták az autósokat ezek között a körülmények között…

A ferencvárosiakon verte volna el lúzerségét Baranyi

Miután Baranyi csúfosan kudarcot vallott a parkolási rendszer általa ígért átlátható átalakításával is, sőt, milliós károkat okozott, azonnal hozzányúlt volna a balliberálisok „csodafegyveréhez”, az adóemeléshez. Ettől a kormány mentette meg a ferencvárosiakat, ezért nem kell többet fizessenek a parkolási- és területfoglalási engedélyekért, de emelkedett volna az építmény- és telekadó mértéke is.

IDE KATTINTVA elolvashat egy érdekes oknyomozó cikket a Baranyi-féle parkolási káosz összefüggéseiről és háttérszereplőiről.