Havi 380 ezer forintba kerül az adófizetőknek Csárdi Antal lakásbérlése

Meglehetősen érdekes – amolyan Éljünk a mának! – figura a Palotanegyed és Belső-Ferencváros országgyűlési képviselője. Miután felhalmozott többszázezer forintnyi közös költség tartozást az adófizetők pénzén bérelt lakásában, és ráadásul még okiratot is hamisított a tulajdonos szerint, továbbállt, és új ingatlant szemelt ki magának. A pofátlanság csúcsa, hogy ez utóbbinak ráadásul 130 ezer forinttal több, összesen 380 ezer a havi bérleti díja. Persze Csárdit ez egyáltalán nem zavarja, hisz az adófizetők állják a cechet.

42176422_a51e0feeb7fac914947307aec132c68a_wm.jpg

Napok óta attól hangos a sajtó, hogy Csárdi Antalt, aki egyébként a tilosban is minden gond nélkül parkol, az adófizetők pénzén bérelt lakásának tulajdonosa feljelentette okirat-hamisításért. A sliccét is begombolni képtelen egykori zöldséges állítólag a lakástulajdonos nevében intézkedett egy okiratban, annak tudta nélkül. Emellett felhalmozott 300 ezer forintnyi közösköltséget, és a tulajdonos tiltása ellenére szétdohányozta az ingatlant. Nem csoda, hogy mennie kellett onnan.

A láncdohányos LMP-s politikus keresett magának izibe egy másik bérlakást, és mit ad Isten, egészen véletlenül egy jóval drágábbat talált. Így már 380 ezer forintba kerül havonta az adófizetőknek, hogy ő luxusban tengesse napjait – szúrta ki a Kontra.

Sebaj, még néhány hét és ítélkeznek felette is a palotanegyedi és belső-ferencvárosi választópolgárok.

Fotó: MTI