Már a helyi baloldal sem bírja elviselni a diktatórikus Baranyi Krisztinát, lemondásra szólították fel

Arra, hogy Baranyi Krisztinát csak a saját hatalmi pozíciója érdekli, már a ferencvárosi baloldal is régen rájött. Miután rendre átveri a saját politikai oldalát is megelégelték a dolgot, és lemondásra szólították fel a polgármester asszonyt.

bar_3491_res.jpg

A hatalmától megrészegedett Baranyi Krisztina évek óta tartó diktatórikus munkálkodása nyomán mára egyáltalán nem ritka, hogy a kerület baloldali többségű vezetése szembeszáll a polgármesterasszonnyal. Ennek a baloldali belső harcnak a levét pedig a ferencvárosiak isszák meg, hiszen a róluk szóló döntések hiúsulnak meg, vagy húzódnak el a végtelenségig.

A helyi baloldal április 27-ei képviselő-testületi ülésen megelégelte Baranyi diktatórikus lépéseit és lemondásra szólították fel. A Momentumot, a Párbeszédet és a Jobbikot tömörítő Új Pólus frakció vezetője szerint Baranyi csak az egyszemélyi vezetést fogadja el, azt is csak akkor, ha ő a vezető. Árva Péternél az verte ki a biztosítékot, hogy Baranyi miután nem sikerült helyi szinten átneveztetnie egy utcát, a Fővárosi Közgyűlésen keresztül vitte véghez tervét semmibe véve a helyi képviselők döntését.

„Polgármester asszony, ha nem tudja, vagy nem akarja ellátni polgármesteri kötelességeit, ne legyen polgármester. Kérem, mondjon le!”

– fogalmazott a baloldali frakcióvezető, akinek a felszólalását a kerületi TV is megörökítette (31:37-től). Itt lehet megtekinteni: Képviselő - testületi ülés 2023.04.27. - YouTube