Se a normalitás, se Ferencváros nem fontos Baranyinak

Úgy tűnik, nem számítanak Baranyi Krisztinának Ferencváros testvérvárosi kapcsolatai, ugyanis eltávolították azok címereit a képviselő-testület üléstermének faláról. Nem meglepő ez, ismerve, hogy Baranyinak inkább az erőszakos BLM-, meg az LMBTQ-lobbi a fontos, no meg persze a kormány elleni hergelés.

ilyen_ember_baranyi.png

Ha csak az elmúlt fél-egy évet vesszük alapul tűpontosan kirajzolódik az a kép, hogy mi az, ami fontos Baranyinak és mi az, ami nem: a kommunizmus áldozatainak emléke például biztosan nem, hiszen Baranyi-vezette balliberált önkormányzat egy szál virággal sem volt hajlandó megemlékezni az emléknapon.

Az Egyesült Államok több nagyvárosát lángokba borító, több tucat emberéletet kioltó anarchista terroromozgalom, a Black Lives Matter (a fekete életek számítanak) viszont köztéri szobrot érdemelt, s az erőszakos LMBTQ-lobbi érzékenyítő plakátjai is ellepték Ferencvárost.

Ferencváros felelős vezetés nem, pénzosztás a haveroknak nagyon is

Baranyi polgármesteri működése első percétől kezdve szinte minden 10 mondatából legalább 9 a kormány elleni uszításról, hergelésről szól, hogy minden rosszért, ami Baranyi tehetségtelen városvezetésének a következménye (pl. a parkolási káosz) a kormány a hibás. Meg a kormány „kivérezteti” a kerületet… Aha, de honnan maradt akkor közel 6 milliárdnyi forintja tavalyról az önkormányzatnak? S hogy ezt mire költi: a ferenvárosiakra? Neeeem. Inkább elszórja propagandára, a kegyeltjei fizetésemelésére, vagy a csókosainak adott milliós bónuszokra? Igeeen.

Empátia nem, de még egy kis kormányellenes uszítás annál inkább

Egy befektetőt „rohadt, szemét zsidónak” nevező, a politikai ellenfeleit pedig nemes egyszerűséggel lehülyéző (és azért bocsánatot nem kérő) Baranyi megjátszott empátiája is sok szempontból megbukott már: miközben ő – balliberális társaival együtt – minden követ megmozgatott, hogy a bérlők ne vehessék meg kedvezményesen lakásaikat, ő eközben tucatnyi ingatlant adott el (vissza)élve a veszélyhelyzetben kapott teljhatalmával.

De gondolhatunk a Ferencvárosi Fidesz irodájának ablakát betörő elkeseredett férfi esetére is: az incidens után szinte perceken belül ott termett, eljátszotta, hogy mennyire érdekli őt a férfi nehéz helyzete, de kiderült: annyira azért mégsem érdekelte, hiszen a férfi korábban hónapokig hiába kereste segítségért a Ferencvárosi Önkormányzatot.

Ilyen ember valójában Baranyi Krisztina, és látjuk, mi fontos neki…