Sem elvek, sem a valóság nem zavarják a haszonleső Baranyit

Nem nyújtott segítséget Baranyi Krisztina hivatala a Ferencvárosi Fidesz irodájának ablakát betörő elkeseredett férfinek. Bezzeg az eset után azonnal ott termett, hogy a férfi nehéz helyzetét arcátlanul felhasználva kormányellenes propagandába kezdjen. A fagyi azonban visszanyalt: kiderült ugyanis, hogy a férfi hiába járt hónapokig az önkormányzathoz.

baranyi_propaganda.png

Baranyi Krisztina ugyanúgy magasról tesz Ferencvárosra és a ferencvárosi emberekre is, legfeljebb néha – ha ebből hasznot remél – eljátssza az empatikus tyúkanyót (sic!), mint akit egy hangyabokányit is érdekel bármi más a saját politikai érdekén kívül…

Nem történt ez másképp a Ferencvárosi Fidesz Lónyay utcai irodája ellen elkövetett támadás után sem: elmondások szerint Baranyi szinte azonnal, a balliberális 444 propagandistája is néhány perc alatt a helyszínen termettek és rögvest nekiálltak a heveny „Orbánozásnak”, „fideszezésnek”, az általuk már így is csúcsra járatott baloldali gyűlölet tovább szításának.

Baranyi hivatala semmit sem segített

A szemtanúk elmondása szerint Baranyi látványosan próbált „udvarolni” az iroda ablakát betörő, nehéz helyzete miatt elkeseredett férfinek: segítséget ígért neki, miután „ennek” (az ablak betörése miatti rendőri intézkedésnek) vége. Úgy hallottuk, a férfi a helyszínen szembesítette a balliberális polgármestert a szavai súlytalanságával, a viselkedése álszent mivoltával: azt válaszolta Baranyinak, hogy hónapokig járt a hivatalba, de semmilyen segítséget nem kapott.

Ezt támasztja alá az is, hogy a Ferencvárosi Fidesz irodájában járt a férfi néhány napja, hogy elnézést kérjen tettéért, és ahol – a közösségi bejegyzés szerint – megismételte: munkahelye elvesztése után hónapokon át többször járt Baranyi Krisztina hivatalában, ám semmi érdemi segítséget nem kapott.