A legapróbb pozitívumoktól is megfosztja a józsefvárosiakat Pikó

Mi táplálhatja a lúzer Pikó beteges gyűlöletét a józsefvárosiak irányába, ami miatt már sem a Ludovika Campus uszodáját, sem az Erkel Színházat nem látogathatják kedvezményesen a kerületiek?

piko_lakossagi_kedvezmenyek.png

Általánosan kijelenthetjük, hogy a Pikó-rezsim 2019-es beköszöntével megállt a fejlődés az egyre inkább újra „nyóckerré” változó Józsefvárosban. Amit az ezt megelőző 10 évben elért, fejlesztett, támogatott, vagy tervezett a korábbi, polgári városvezetés, azokat egymás után nullázza le ez a klubrádiós propagandista. Elég csak a bezárt kulturális intézményekre (további részletek itt), vagy a kivéreztetett Józsefvárosi Cigányzenekarra gondolni, de a sor hosszasan folytatható…

Ugyanerre a sorsra jutott a korábbi, jobboldali városvezetés által kötött megállapodásnak köszönhető két korábbi kedvezmény, amelyek nagyon népszerűek voltak kerületiek körében.

Az egyik szerint kedvezményesen vehették igénybe a Ludovika Campus uszodáját, a másik alapján meg néhány száz forintért vehettek jegyet az Erkel Színház előadásaira, a bérlet pedig néhány ezer forintba került. A Pikó-féle kultúraellenes balliberális városvezetés egyszerűen nem hosszabbította meg ezeket a megállapodásokat.

Pikóékat a legkevésbé sem érdeklik az emberek

Ezek is bizonyítják a baloldal emberek iránt tanúsított cinikus hozzáállását: Pikót nem nagyon érdekli, hogy a Teleki tériek nem akarnak drogrehabot a környékükre, közben megfúrná, hogy a józsefvárosi gyerekeknek más nyári tábort szervezzen, miután ő képtelen erre második éve, a mutyizása miatt pedig veszélybe került a józsefvárosiak káptalanfüredi strandja is.

De mit is várunk egy olyan embertől, akinek olyannyira beteges fétise az emberek megsarcolása, hogy a járvány miatti válságos helyzet kellős közepén tenne plusz terheket a lakosság nyakába