Pikó hamarabb gondol a meredező péniszre, mint a munkára?

A józsefvárosi munka hősére még csak véletlen sem emlékeztető Pikó polgármester zsenge kis lelkivilágának rosszul esik, ha valaki – ez esetben Bayer Zsolt – felszólítja őt, hogy dolgozzon végre. A reakciójából úgy tűnik, hogy káptalanfüredi tábor felújítását elbalfácánkodó Pikónak ezek után is előbb jut eszébe egy meredező hímivarszerv, mint az, hogy végre tényleg érdemi munkát végezzen…

bar_7408_res.jpg

Nagyon nem szeretheti a Józsefvárosért olyan sokat dolgozó facebook bejegyzések írásán kívül máshoz talán nem is nagyon értő Pikó András, ha bárki kritikával illeti őt, és munkáját semmittevését.  Ennek hangot adott korábbi munkahelyén, a balliberális, tehát „független-objektív” Klubrádióban is. A káptalanfüredi gyermektábor felújítását ellúzerkedő Pikó az érzékeny lelkére vette, hogy Bayer Zsolt publicista egyebek mellett „hazudozó” „gazembernek” nevezte őt, akinek végre azt kellene csinálni, amire a józsefvárosiak megválasztották. Vagyis a munkára az itt élők és a kerület érdekében.

Ezek után a mi jó Pikónk rögvest neki is látott végre dolgozni olyan stílusban kérte ki magának, hogy őt bárki is felszólítsa arra, hogy végre dolgozzon, amit egy külteleki, ragadós padlós késdobáló állandó törzsvendégei is megirigyeltek volna. A józsefvárosi közveszélyes munkakerülő ugyanis azt a következtetést volt képes levonni, hogy „Bayer Zsolt ejakulált egyet”, aminek a „végtermékét látjuk”. Továbbá, hogy „szánalmasnak” tartja, ha „50 fölött egy embernek arra áll föl”, hogy csúnya szavakat használjon.

Nagyon büdös lehet Pikónak a munka, ha ilyen szintű önérzetességbe rinyálásba kezd, amikor valaki emlékezteti: egy polgármesternek dolgoznia is kellene, nem pedig úgy viselkednie, mint egy bulvárcelebnek. Talán el is felejtette, hogy ő egy városvezető – bár látva a több mint egy éve tartó működését, inkább az a gyanúnk, hogy eszébe sem jutott soha.

Ez az egész ügy annak kapcsán merült fel, hogy Pikó elbaltázta a már finisében lévő káptalanfüredi tábor felújítását, vagyis amikor egy csaknem kész projektet is képtelen volt befejezni egy év alatt. És mivel jelentősen megváltoztatta a terveket, ezért elbukta azt a kormányzati támogatást is, amelyet Kocsis Máté lobbizott ki a Józsefvárosi gyermekek nyári üdüléseinek helyszínének felújítására. Persze Pikó szerint mindenki hibás, legfőképpen Kocsis Máté, ő pedig ártatlan áldozat. Kocsis azóta ismét elérte, hogy a kormány támogassa a projektet. Reméljük Pikó ezt már nem balfácánkodja el.