Ezek tényleg megőrültek – LMBTQ-propaganda az iskolákba

Pikó András a melegfelvonulások lelkes résztvevője és balliberális haverjai a gyerekeinkre ráerőltetné és az iskolákba vinné az LMBTQ-propagandát. Programba foglalt hivatalos törekvéseik szerint - a könnyen befolyásolható gyerekek esetében - minél előbb meg kell kezdeni az LMBTQ-közösségekre és azok életmódjára vonatkozó ismeretterjesztést, érzékenyítést.

piko_szarvas_bite_1_2.jpg

Az önkormányzat honlapján is fellelhető Józsefvárosi Esélyegyenlőségi Program a következőket akarja végrehajtani 2023-2028 között:

A gyerekeink közé, és az iskolákba vinnék az LMBTQ-propagandát. 

az önkormányzat mindenfajta olyan helyszínt és programot támogatni szeretne, ahol a fiatal (kamasz és fiatal felnőtt) korosztály az LMBTQ-emberek életét és problémáit megismerheti.

Az ifjúságvédelmi törvény nyílt kijátszására buzdít: 

Jelenleg az iskolák működtetésébe nincs beleszólása az önkormányzatoknak, és a jelenlegi törvényi szabályozás amúgy is rendkívül megnehezíti az ilyen irányú oktatói tevékenységet, de az új jogi kereteken belül meg kell találni annak lehetőségét, hogy folytatni lehessen az ifjúság körében a fölvilágosító és érzékenyítő programokat. Ez a korosztály különösen sérülékeny, másrészt viszont még nyitott és formálható egy előítéletmentes attitűd befogadásának irányába.

LMBTQ-személyekről akarnak közterületeket elnevezni: 

A Józsefvárosi Önkormányzat konkrét intézkedésekkel kíván az LMBTQ közösségnek az eddiginél több lehetőséget biztosítani a helyi nyilvánosságban való megjelenésre. Elősegíti a vállaltan LMBTQ személyek szereplését a közéletben, … emlékhelyek kialakítását a köztereken, melyek az LMBTQ mozgalom múltjának állítanak emléket, de közterek elnevezését is lehetségesnek tartja a jövőben.