Az LMBTQ mesekönyvet reklámozza Pikó propagandalapja

A baloldal budapesti térnyerése eredményeként felerősödött a meleglobbi is a fővárosban. Már a gyermekeinket is célba vették, hogy a legkisebbek érzékenyítésével hódítsanak újabb és újabb teret maguknak. Pikó András, Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely is kinyilvánította már a szivárványos zászló/molinó városházára tűzésével, hogy mit tartanak értéknek. Pikó közpénzből finanszírozott propagandalapja is felült ezen hullám hátára és az LMBTQ mesekönyv népszerűsítésébe fogott.

meleg_mese1.jpg

Az egykori Magyar Narancsos Gaal Ilona által jegyzett cikkből kiderül, hogy a mesekönyv legtöbb története nem is LMBTQ témájú. Alkoholistákról, gyermekét elvesztő boszorkányról, és unatkozó nagypapákról szól, aki még élvezné az életet utolsó éveiben, egyszóval csupa olyan történet, ami a mindennapjainkban is előfordul – érvel a könyv mellett Gaal.

Majd az írás végén beismeri: igen van néhány (a történetek egyharmada) olyan mese benne, amiben a főhős meleg, és mint megtudjuk a meleglobbi egyik szervezete foglalkozásterveket is készített a mesékhez, ha valaki nem lenne eléggé elfogadó. Mert a mesék megmutatják, hogy mind mások vagyunk. Köszönjük a propagandát, de nem kérünk belőle. Egyetértünk azzal, ahogyan azt a miniszterelnök is fogalmazott az ügy kapcsán:

„Mondhatjuk, hogy Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország. De van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni: Hagyják békén a gyerekeinket!”