Megsarcolta a józsefvárosiakat a milliárdokon kotló Pikó-banda

A folytonos baloldali hisztike ellenére több milliárdos tartalékkal rendelkezik Józsefváros, de a Pikó-banda nem a saját, szintén több milliárdos pénzszórásán spórol, hanem újabb százmilliókat gombol le a józsefvárosiakról.

sarcolas.png

Nem sokáig nyugodhattak meg a józsefvárosiak, miután a kormány 2020-ban megakadályozta a diktatórikus Pikó Andrást, hogy egyszemélyi döntésével még egy bőrt lehúzzon róluk adóemelés formájában. A november 18-i testületi ülésen még egy ennél is magasabb adóemelésről döntött az ex-klubrádiós propagandista baloldali roncskoalíciója.

Ők milliárdokon ücsörögnek, téged sanyargatnak

Ha nem lenne elég felháborító Pikóék beteges adóztatási-fétise, jön még rá egy lapáttal… Annak ellenére emeltek meg három adónemet, hogy Józsefváros a zsebük és a páncélszekrényük tele van milliárdokkal. A soha nem volt olyan magas a kerületi költségvetés, mint idén, ráadásul tavalyról áthoztak 5 milliárd forint maradványpénzt, és van egy másfél milliárd forintos tisztázatlan tétel is a költségvetésben, amelyről egyszemélyben Pikó András dönt, és amivel máig nem számolt el!

Ők számolatlanul szórják a pénzt, téged megsarcolnak

Annak ellenére húz le újabb közel 300 milliót a józsefvárosiakról a Pikó-banda, hogy ők fékevesztettül költekeznek: gigamagas politikai kiadások, a bénázásaik miatti több tízmilliós bírságok, a csókosaikkal telepakolt 6 bizottság, tanácsadók egész serege. Csak ezen több milliárd forintot lehetne megspórolni Józsefváros számára. De ha nem erre költenék el, azt is tuti lenyúlnák!