Baranyi aljas haszonleső, vagy túl lelkes szervező?

Alig pár perc telt el azután, hogy kedd reggel egy felhergelt ember kövekkel betörte a ferencvárosi Fidesz irodáját, a kerülettel alig, a kormány elleni hergeléssel azonban lelkesen foglalatoskodó Baranyi Krisztina máris ott termett, őt néhány perccel követte a balliberális 444 propagandistája. Véletlen az egész, vagy pont jókor voltak jó helyen, hogy egy ilyen esetből is fideszellenes propagandát kreáljanak? Vagy Baranyi többet tudott a háttérben, mint amit mutatott?

baranyi_gyuloletpropaganda.png

Egy feldühödt férfi betörte a ferencvárosi Fidesz irodájának ablakát június 15-én a reggeli órákban: a zsákban hozott kövekkel dobálta meg és törte be az ablakot.

Eddig a hír, ami sajnos már meghökkentést is alig képes kiváltani, hiszen mind ismerjük, milyen az, amikor Gyurcsány és csatlósai a „szeretet nyelvén” beszélnek, azaz zsigeri gyűlöletet szítanak és táplálnak a híveikben a nemzeti kormány, és az azt támogató polgári gondolkodású emberek ellen, amely már máskor is átcsapott vérben forgó szemmel, fröcsögő nyállal elkövetett verbális és tettleges erőszakba. Ez esetben szerencsére nem okozott személyi sérülést a balliberálisok által évtizedek óta az emberekbe plántált vak gyűlölet, csak egy ablak tört be, de a kár így is jelentős.

Baranyi és a ballib propagandagép gyanúsan gyors volt

Sokat mondó körülmény, hogy a Ferencváros vezetésével a legkevésbé, a kormány és szimpatizánsai elleni hergeléssel annál inkább foglalatoskodó, zsidózásáról és az ellenfelei lehülyézéséről is hírhedt Baranyi Krisztina szinte percekkel az eset után meg is érkezett a helyszínre, ahol – szemtanúk elmondása szerint – negédes hangon bátorítgatta az elkövetőt, neki segítséget ígérve.

Jól tudjuk, milyen a baloldali munkamentalitás: semmit sem tenni, de mindenből Facebook-posztot csinálni. Ezt a módszert alkalmazta tökéletesen Baranyi Krisztina is, amit a szintén gyanúsan gyorsan a helyszínre érkezett 444-es balliberális propagandista is villámsebességgel megírt az esetről. Persze se Baranyi, se később a saját gyermekét is kampánycélokra felhasználó Csordás Anett nem mulasztott el egy alaposat „fideszezni” és „Orbánozni”, mikor a közösségi oldalaikon megénekelték a történteket. Mintha csak arra vártak volna, hogy valakiből előtörjön az agresszió és ők moralizálhassanak rajta egy jót. Vagy nem csak várták az esetet, más közük is lehetett hozzá?

Pedig elég lett volna, ha elgondolkodnak, hogy ide vezet az a gonosz gyűlöletkampány, amelyet évtizedek óta folytat a baloldal és amelyhez ők maguk is lelkesen asszisztálnak.

Baranyi újra meg újra az erőszakosság árnyékába kerül…

Nem lenne véletlen, hiszen Baranyi Krisztinától amúgy sem áll távol a gyűlölettől vezérelt erőszak: azért állított kérészéletű szobrot az Egyesült Államokat lángokba borító, tucatnyi emberéletet kioltó Black Lives Matter (a Fekete Életek Számítanak) mozgalomnak, vagy hódolt be az erőszakosan terjesztett LMBTQ-lobbinak… Szintén nem a jólelkűségét bizonyította Baranyi, amikor a képviselő-testület előtt úgy fogalmazott egy ügyben, hogy a „rohadt zsidó befektető”, majd megpróbálta az egészet saját baloldali szövetségeseire kenni.