Baranyi zsidózott egyet, majd az őt támogató pártokra mutogatott

Rohadt szemét zsidó – mondta Baranyi Krisztina egy hangfelvételen, amely a tenyek.hu birtokába került. Órákkal később Baranyi is megszólalt az ügyben: tulajdonképpen ő nem is zsidózik, hanem éppen, hogy kérdőre vonja baloldali vitapartnereit, azok esetleges antiszemitizmusa miatt. A ferencvárosi baloldalban eddig sem volt felhőtlen a viszony, most meg egymást vádolják.

02o-baranyi-pt-6149-1-coloirjpg-a.jpg

„Így van, tehát akkor most döntsük el: nem adjuk el a telket, nincs belőle semennyi bevételünk, viszont a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 m2-en többet” – hallható Baranyi Krisztina a tények birtokában lévő felvételen, amelyről azt írták a tenyek.hu oldalon, hogy az antiszemita kijelentés egy baloldali viszály kapcsán futott ki a polgármester száján. A hírportál szerint Baranyi nem tudott átvinni a szövetségesein egy telekeladást, ezért egymaga döntött a kiárusításról és ezt kérték számon a baloldali képviselők rajta, amikor ez a beszélgetés lezajlott.

Órákkal később szólalt csak meg a polgármester a közösségi oldalán pár sorban. Baranyi azt írta, hogy hazudik a kormány propagandamédiája. Ha nem lenne ilyen egyértelmű a felvételből, hogy ő szólal meg, még tán azt is letagadná. Baranyi szerint ő nem is zsidózott, csak kérdőre vonta vitapartnereit esetleges antiszemitizmusuk miatt. Teccikérteni? Tehát az őt támogató pártok képviselői a hibásak, hogy ő azt mondta: rohadt, szemét zsidók. Kíváncsian várjuk, mit szólnak ehhez a baloldali pártok (Momentum, Kétfarkú Kutyapárt, LMP, PM, MSZP, DK, Jobbik)?