Egymásra mutogat a ferencvárosi baloldal az antiszemita botrány miatt

Baranyi Krisztina nem hajlandó bocsánatot kérni amiért rohadt, szemét zsidózott egy hangfelvételen. Ehelyett a kényelmesebb megoldást választotta és a helyi baloldali képviselőkre mutogat. Azt nem lehet tudni, hogy ki szivárogtatta ki a felvételt, Baranyi szerint a momentumosok, mindenesetre, az viszont tagadhatatlan, hogy az antiszemita szavakat ő mondta ki.

bar_3530.jpg

Tovább dagad a baloldali antiszemita botrány. A tényekhez eljuttatott hangfelvétel tanúsága szerint egy telekeladás kapcsán szópárbajt vívott Baranyi Krisztina a baloldali képviselőkkel, akik szembementek Baranyi akaratával. Márpedig ezt nem szereti Baranyi, aki ekkor azt mondta: „…a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 négyzetméterrel többet…”. Szerinte ez csak egy nyelvi eszköz volt.

A Mazsihisz és a Tett és Védelem Alapítvány közleményben tiltakozott Baranyi szavai miatt. Ez viszont cseppet sem hatotta meg a polgármestert, aki továbbra sem hajlandó bocsánatot kérni. Ehelyett azok ellen a képviselők ellen fordult, akik ellenezték a telekeladást. Szerinte, ő csak megelőzte a többiek esetleges zsidózását, azaz megvádolta a baloldali képviselőket, hogy ők akartak zsidózni; azt viszont elismerte, hogy más nem élet ezzel a „nyelvi eszközzel”.

A polgármester legutóbb azt is megfejtette, hogy nem a Fidesz áll a hangfelvétel kiszivárogtatása mögött. Baranyi hű csatlósai a kétfarkú kutyák is páros lábbal szálltak bele a helyi Momentumba. A legnagyobb közösségi oldalon tett bejegyzésük szerint: „nincs szükség a Fideszre, ha ilyen barátaid vannak mint a Momentum”. Ennyit a baloldali összeborulás hitelességéről.