Mocskos b*zik! – kiabálták a toleráns balos "tüntetők" a NAV-osoknak

Szivárványos zászló a Polgármesteri Hivatalon, LMBTQ-szervezetek támogatása ilyen-olyan formában – hívta fel a figyelmet a baloldal minden fórumon, hogy mennyire toleráns, elfogadó, befogadó. Erre jön egy Iványi szimpátiatüntetés és ugyanezek az emberek kórusban skandálják a munkáját végző hatósági embereknek, hogy: „Mocskos b*zik!” Akkor most toleránsak a balosok vagy sem?

pocok.jpg

Történt, hogy a józsefvárosi hajléktalanbiznisz koronázatlan királya, a Dankó utcai ellátó vezetője Iványi Gábor hosszú évek során a munkatársait megkárosítva a dolgozók után mintegy hárommilliárd forint járulékot nem fizetett be.

Emiatt a NAV munkatársai február 23-án kiszálltak a Dankó utcában és hatósági eljárás keretéven vizsgálták a helyszínt. Iványi miután nem csekély vaj van a füle mögött a régi recepthez nyúlt: összecsődítette a teljes baloldalt, és áldozatpózba vágva magát politikai ügyet kreált a dologból. Szimpátiatüntetést szerveztek, amelyen Jámbortól Pikóig az összes balos politikus elsírhatta, hogy mennyire szerencsétlen ez az Iványi, és a csúnya kormány meg folyamatosan bántja őt. Ezért – szerintük – le kell váltani a kormányt és majd ők megmutatják mennyire toleránsak és elfogadók. Hogy valóban mennyire azok, azt a tüntetésen rögtön meg is cáfolták. Amikor a NAV munkatársai – munkájuk végeztével – távoztak, a baloldal rögtön elkezdte skandálni, hogy: Mocskos b*zik!

Márpedig a NAV munkatársainak akkor is el kell járni, ha történetesen egy áldozatpózban fetrengő balos politikai aktivista az adócsaló.

Videó forrás: Facebook/Józsefváros újság