Újabb sallert kapott balról Pikó

 

Jakab Pöti után Csárdi Antaltól kapott újabb balhorgot a Józsefvárost lerohasztó Pikó András. A slicce begombolására se mindig képes LMP-s politikus ingyenélő például beismerte, hogy Józsefváros fejlesztése Kocsis Máté és nem az ex-propagandista Pikó nevéhez fűződik. Na nem mintha ezen bármi csodálkoznivaló lenne, elég megnézni Pikó eddigi majd’ kétéves „munkásságát” polgármesterként.

csardi_jakab_piko.png

A bárdolatlan stílus élő illusztrációja (Jakab Péter) után a slicce begombolására is alkalmatlan Csárdi Antal is alaposan rálépett a munkát – immár két éve bizonyíthatóan – nem szerető Pikó András tyúkszemére, miután a Hír TV Csörte című műsorában vitázott Böröcz Lászlóval, a Fidesz frakcióvezető-helyettesével.

A vita során, talán épp a felkészületlenségét és/vagy folyamatos mellébeszéléseit, ingerült, néha kicsit agresszív retorikával palástoló Csárdi a szociális városvezetés kapcsán próbálta osztani az észt, ennek kapcsán megemlítette Ferencváros mellett a józsefvárosi Palotanegyedet is.

Erre Böröcz László emlékeztette a tilosban Baranyi engedélyével előszeretettel parkoló LMP-s politikust, hogy Józsefváros megújítása annak volt köszönhető, hogy Kocsis Máténak hívták a kerület polgármesterét.

Erre a kijelentésre a bérlők kedvezményes lakásvásárlását többedmagával megtorpedózó Csárdi egyetértőleg igennel felelt.

Nem is mondhatott volna mást, mert a baloldali propagandistából polgármesterré lett Pikó András nevéhez semmi más nem fűződik, csak a kosz, a siralmas állapotok és a drog.