Akaratán kívül lőtte lábon a lusta Pikót a bunkó Jakab

Nagyon nem tetszett a Józsefvárosba érkező, az előválasztáson gigászi sallert bezsebelő Jakab „parizer” Péter Jobbik-elnöknek az, hogy Pikó András milyen szinten lerohasztotta a kerületet. Koszra, drogra, kilátástalanságra hivatkozva pityergett egy sort Jakab Pöti, de – jó balliberális lévén – a saját pajtása rémes eredményeit azonnal megpróbálta másra kenni. De visszanyalt a fagyi.

jakab_piko_nyocker_1.png

Az újnyilasból neobolsevikká avanzsált Jobbik parizer-fetisiszta elnöke nem rég Józsefvárosban járt, hogy a pártszédelgésen kívül mást felmutatni nem tudó Demeter Márta (ex-MSZP, ex-LMP) mellett kampányoljon a balliberálisok által csak „előválasztásnak” hazudott gyurcsányista bohózaton. Nem jött be, hiszen a Jobbikba ejtőernyőzött, közérdekű adatokkal visszaélő Demeterre jól láthatóan nem voltak kíváncsiak a választókerület baloldali szavazói (sem).

A melósokra hivatkozó, valójában őket is fenyegető, verőlegényekkel az országot járó Jakab Péter zsenge kis lelkivilága is elképedhetett, amikor meglátta azt a rombolást, amelyet a szétesőben lévő józsefvárosi baloldali roncskoalíció végzett az elmúlt két évben… Siralmasságról, omló vakolatról, szegénységről és drogról pityergett a krumplimágus, majd az egészet Kocsis Máté, Józsefváros országgyűlési képviselője nyakába próbálta varrni.

Azonban elkerülte a figyelmét, hogy Józsefvárost éppen az ő baloldali szövetségének egy tagja, az érdemi munka terén nem kifejezetten jeleskedő Pikó András züllesztette ismét Nyóckerré. Amit a józsefvárosiak nap mint nap megélnek: alkohol- és drogmámorban úszó hajléktalanok a köztereken, akik egyre többet kötekednek, hegyekben álló szemétkupacok, kutya és ki tudja még milyen ürülék négyzetméterenként, és még sorolhatnánk. Ezek a Jakab-féle önjelölt Burgonyahős által is támogatott Pikó András eredményei…