Beérett a baloldal gyűlöletpolitikája: ütnek, rúgnak a szimpatizánsaik

Új szintre lépett a baloldal agresszióra hergelése, amikor a napokban egyik szimpatizánsuk fényes nappal megtámadta a Harminckettesek terén a kollégáival aláírást gyűjtő Soós Györgyöt, a Józsefvárosi Fidesz alelnökét. Az esetet látva biztosan megdobbant a ballib agresszió élő szobrának, a lámpavasas Szarvasnak is a szíve, vagy az, ami annak a helyén van.

verekedo_baloldal.png

A közösségi médiában is nem egyszer találkoztunk a ballibek ereiben folydogáló vak gyűlölet manifesztumaival, amolyan okádék kommentek, vagy Pikó agresszív zsebpincsije, a lámpavasas Szarvas Koppány Bendegúz különféle megnyilvánulásai (pl. amikor vért akart látni tüntetések helyett, vagy füstgránáttal dobálta meg a rendőröket) formájában.

De a napokban Józsefvárosban tettlegesség is következett a baloldal esszenciájának mondható véresszájú gyűlöletből: egy ízig-vérig toleráns, haladó, szilárd jellemű ballib szimpatizáns fényes nappal, a nyílt utcán előbb megütni próbálta a Harminckettesek terén aláírást gyűjtő Soós Györgyöt, a Józsefvárosi Fidesz alelnökét, majd megrúgta. De persze annyira bátor már nem volt, hogy megvárja a kihívott rendőröket, hanem inkább, mint egy sunyi kis pondró, lelépett a helyszínről.

Persze Józsefváros igazmondással és nagy munkamorállal nehezen jellemezhető fura ura, az egykori klubrádiós propagandista rögtön elítélte az erőszak minden formáját. De felmerül a kérdés: Pikó miért nem ítélte még el egyszer sem az egyre csak hízó kiskatonája, a momentumos Szarvas megannyi agresszív megnyilvánulását? Mert így ez elég hiteltelen. Mint Pikó maga…

Egyébként íme a bátor, baloldali szimpatizáns: