Örülhet a tűcsere párti Pikó: a drogosok visszatértek Józsefvárosba

Újabb lökést adott Pikó Józsefvárosnak a „nyóckerré” visszaváltozásban: a kerület hajléktalanok által megszállt, az elhanyagoltság miatt egyre mocskosabb közterületeken ismét megjelentek a drogosok eldobált fecskendői. Jajj, milyen boldogan dobbanhat a tűcserés Pikó kicsi szíve, amikor ezt látja?!

piko_drogos_tuk.png

Többször is megmutatta a Józsefvárost a fejlődés züllesztés útjára lökő Pikó, hogy mennyire nagyra becsüli a józsefvárosiakat drogosokat. Nem rég épp azt ecsetelte, hogy mennyire hasznosnak tartja a tűcsereprogramot, és azon siránkozott, hogy „egyelőre” nem hozhatja vissza azt…

Legutóbb pedig a Pikói semmitevés-rombolás-spirál újabb bizonyítékát láthatta ország-világ, amikor egy józsefvárosi lakos eldobált fecskendőket talált egy Losonci téri, egyébként igen legatyásodott állapotú virágládában. Bizonyára megdobbant a mindenért csak picsogni képes polgármester szíve, amikor meglátta a narkósok hátrahagyott mocskát a kisgyerekesek és kutyások által előszeretettel használt téren. Csak gondoljunk bele, milyen rossz lehetett neki végig nézni, hogy Kocsis Máté 2013-ban megszüntette a tűcserének hazudott tűosztást, amely után igencsak visszaszorult a kerületben a droghasználat.

A baloldal minden szép ígérete üres hazugság volt

– reagált az esetre Sára Botond, Józsefváros korábbi polgármestere, aki arra is emlékeztetett, hogy mióta Pikó vezeti a kerületet, sehol egy fejlesztés, sehol a házak felújítása, az utcák egyre koszosabbak és romlik a közbiztonság.

Azt pedig, hogy másfél év alatt képtelenek felmutatni bárminemű eredményt, olyan elvégzett munkát, amire büszkék lehetünk, folyvást azzal magyarázzák Pikóék, hogy „a kormány…”, „a Kocsis Máté…”, „a Sára Botond…”. De ha összevetjük a jobboldali városvezetés eredményeit a mostanival, egészen elképesztő kontrasztot láthatunk. Pedig lenne miből komoly munkát végezni, hiszen Józsefváros költségvetése idén 4 milliárd forinttal magasabb, mint az elmúlt években.