Tombol a cinizmus és a kettős mérce a Pikó-bandában

A 15 évesen mártírhalált halt Szeles Erikáról egy néhány négyzetméteres, jelenleg parkolóként használt területet nevez el a kommunisták szellemi örököseiből álló Józsefvárosi balliberális városvezetés, eközben a Kun Béla-féle terrorista Tanácsköztársaság szekértolójáról pedig a polgári városvezetés által felújított FiDo-teret nevezik el. Pikó és bolsevikjai, szégyelljétek magatokat!

szeles_erika_koltoi_anna_fj.png

Többszörösen megalázta a 15 évesen mártírhalált halt Szeles Erika emlékét még a júliusi testületi ülésen a szétesőben lévő Pikó-féle balliberális városvezetés.

Egyrészt megalázta azzal, hogy ugyan elneveznek egy eddig névtelen józsefvárosi közterületet a vöröskereszt soraiban szolgálatot teljesítő, segítségnyújtás közben halálos lövést kapó ifjú hősnőről, de ezzel párhuzamosan a Kun Béla-féle terrorista Tanácsköztársaság szekértolójáról is elnevezik immár hivatalosan a FiDo-teret.

Hiába próbálják jó bolsevik módra a „múltat eltörölni” és izzadságszagúan mosdatni Pikóék Koltói Annát, hogy szociáldemokrata volt, meg női mozalmár. Koltói Anna szolgálta azt a 133 napos, Kun Béla és Szamuely Tibor nevével fémjelzett gyilkos rémuralmat is, amely magyar emberek tömegeinek oltotta ki, vagy nyomorította meg az életét. Nem mellesleg az ő szellemi örököseik miatt kellett 1956-ban ilyen fájdalmasan fiatalon erőszakos halált halnia Szeles Erikának…

De azzal is lábbal tiporja Szeles Erika emlékét a Pikó-banda, hogy a Kun Béláékat szolgáló Koltóiról éppen a polgári városvezetés által szépen felújított FiDo-teret nevezik el, míg az ’56-os szabadságharcos nevét egy néhány négyzetméteres betonos-aszfaltos, jelenleg parkolóként használt terület fogja viselni a II. János Pál pápa tér környékén.

Pikó és bolsevikjai, szégyelljétek magatokat!