A momentumos mini Sztálin ismét megnyilatkozott

Tömeges kirúgásokkal fenyegetőzött egy esetleges balliberális kormányváltás esetén a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz, ezzel a lámpavasazás, a rendőrökre támadás, és a vérontással kapcsolatos vágyálma után ismét csillagos ötösre vizsgázott, mint Lenin-fiú.

szarvas_fenyeget.png

Újfent megmutatta az önkormányzati képviselőként semmi eredmény felmutatására nem képes Szarvas Koppány Bendegúz, hogy milyen egy XXI. századi véresszájú Lenin-fiú. Pikó a Gyurcsány-pártból a lila anarchista Momentumba átejtőernyőzött zsebpincsije ezúttal újabb, a rákosista-kádárista időket idéző módon kilátásba helyezte, hogy egy – a Jóisten ne adja – baloldali kormányváltás esetén számos elbocsátás lesz, ami – az ő nehezen érthető logikája szerint – a kormányzati munka minőségi javulását eredményezné.

Mindezt annak kapcsán Facebook-huszárkodta a Pikó-érában már jócskán meghízott (biztos túl sok a libamáj és a bélszín) Szarvas, hogy Sára Botond korábbi polgármester szembesítette a baloldalt az eddigi siralmas teljesítményükkel: óvodát zárattak be, veszélyeztették a közétkeztetést, elvették a gyerekektől a nyári balatoni táborozás lehetőségét…

Nem először hullt le Szarvasról a civilizált ember álarca

A momentumos mini Sztálin azzal szerzett magának elsők között kétes hírnevet, és az eposzi jelzőt a neve elé (lámpavasas Szarvas), hogy akasztással fenyegette meg a fideszeseket. Persze jó posztkommunista módon, még egy ejnye-bejnyét sem kapott ezért Pikóéktól… De tettlegességre is ragadtatta már magát, amikor egy 2018-as ballib tüncikén a mihaszna pártelnökével, Fekete-Győr „nemtudom” Andrással együtt füstgránáttal dobálta meg a rendőröket. Ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt jelenleg is büntetőeljárás folyik ellenük. De kifejtette már azt is, hogy a tüntetések alternatívájaként szívesen ontana vért, vagy látna lángoló várost és robbantásokat.