A BLM után az LMBTQ-lobbival érzékenyít Baranyi Ferencvárosban

Nagyot fordult a világ Ferencvárossal mióta Baranyi Krisztina átvette a kerület vezetését. A normalitás háttérbe szorulásával egyenes arányban kaptak teret a különböző devianciák: így az elnyomott feketék (BLM) és az LMBTQ mozgalom is. Míg előbbinek szobrot állítottak, utóbbira plakátokon érzékenyítik a lakosságot.

baranyi_blm_lmbtq_lobbi.png

Én is ember vagyok címmel indított kampányt a melegek, transzneműek és a többi szexuális devianciát magába foglaló LMBTQ-t népszerűsítő Humen Média. A szervezet szerint a Ferenc térre, a Lónyay utcába és a Kerekerdő-parkhoz kikerült plakátok a homofóbia ellen kívánják felhívni a figyelmet. Az ügyet a kerület is felkarolta, amikor a város közösségi oldalán megosztották a Humen kampányvideóját.

Baranyi nem először nyilvánítja ki rokonszenvét az LMBTQ-val. Emlékezetes volt, amikor kitűzte a szivárványos zászlót a városházára.

Azon pedig már meg sem lepődtünk, hogy az elnyomott ferencvárosi feketéket is felkarolásra érdemesnek tartotta, hiszen az Egyesült Államokból importált BLM (Black Lives Matter – Fekete Életek Számítanak) mozgalom hazai meghonosításáért is sokat dolgozott, amikor szivárványos BLM-szobrot állíttatott a Ferenc térre.