A lámpavasazó Lenin-fiú szintet lépett: eltakarítaná a vele ellentétes véleményen lévő újságírókat

Az új SZDSZ-nek is nevezhető Momentum Mozgalom politikusai a legsötéteb kommunista időket idézik meg kijelentéseikkel. Ebben élen jár a hivatalos személyek elleni erőszakkal vádolt Fekete-Győr András pártelnök és a józsefvárosi lámpavasazó képviselő, Szarvas Koppány Bendegúz. A legújabb víziójuk, hogy eltakarítanák azokat az újságírókat, akik velük ellentétes véleményt fogalmaznak meg.

kopi.jpg

A történetünk azzal kezdődik, hogy FeGyőr Bandi videóban fejtette ki, ha ő miniszterelnök lesz, akkor eltiltja foglalkozásuktól a neki nem tetsző véleményt megfogalmazó újságírókat, vagy ahogyan ő nevezi, a propagandistákat. Ez meglehetősen egybecseng a baloldal vezérének Gyurcsány Ferencnek a korábbi állításával, aki földönfutóvá tenné azokat, akik nem értenek velük egyet. A momentumos tempó még Schiffer András korábbi LMP-s országgyűlési képviselőnél is kiverte a biztosítékot, aminek hangot is adott a közösségi oldalán. Schiffer szerint,

aki hatalmi szóval akarja eldönteni, ki a propagandista és ki nem az, s akit annak talál, azt – „persze csak egy kis időre” – el akarja tiltani a foglalkozásától, na az nem a jogállamot fogja helyreállítani, maximum a népi demokráciát

A volt országgyűlési képviselő úgy véli, tévesen minősítjük ezeket liberálisoknak.

A bejegyzésre reagált Szarvas „lámpavas” Koppány, józsefvárosi képviselő is, aki mellesleg együtt csücsül főnökével FeGyőr Bandival a vádlottak padján, mert rendőröket dobáltak füstgránáttal egy tüntetésen azonnal védelmébe vette a momentumos pártelnököt. Szarvas arról ábrándozott, hogy a „független” bíróságok majd eldöntik ki a propagandista, ezzel lehet jogállami alapú a propagandistaeltakarítás. A momentumosok ötleteire még Rákosi elvtárs is elégedetten csettintene, bennük méltó utódokat láthat a túlvilágról.

Koppánynak korábban is megszaladt már az ujja a klaviatúrán, amiből világos kórképet kapunk a liberális gondolkodásmódból. Aki ellenvéleményt formál, azt nem tűrik meg, ezért korábban a fideszeseket lámpavasra lógatta volna, de volt, hogy erőszakos tüntetésekről ábrándozott, a trianoni megemlékezést meg magyarkodó pózversenynek tartja.