Közpénzből készült újság mellé tűzik a baloldali jelölt propagandaanyagát

Elképesztő pofátlanság: a közpénzből készülő önkormányzati lap mellé tűzve kerül postáldákba Jámbor András, a baloldali összeborulás jelöltjének szórólapja Ferencvárosban.

20220210_093123_1400x1050_1.jpg

Nem volt elég, hogy egy propagandalappá silányították a IX. kerületi önkormányzati lapot, újabb szintet lépet a ferencvárosi baloldal. A közpénzből finanszírozott önkormányzati lap, a 9 magazin mellé gemkapoccsal odatűzték a szélsőbaloldali Jámbor András kampánylapját Középső-Ferencvárosban – tudtuk meg a FerencJózsef.blog.hu egy olvasójától, aki képekkel is alátámasztotta állításait. Mint írta: a két kiadványt összefogva, egymást kiegészítő anyagként dobták be a postaládákba.

Kérdés, hogy ez egy túlbuzgó baloldali terjesztő műve, vagy eleve a balos városvezetés rendelte meg a két propagandaanyag együttes terjesztését. Ha az utóbbi, akkor az elképesztő pofátlanság, hogy a propagandájukat közpénzből (értsd úgy, hogy nemcsak a ferencvárosi baloldali szimpatizánsok, hanem a konzervatívok kontójára) juttatják el az arra fogékonyakhoz.