Páros lábbal szállt bele a Momentum az MSZP-be

Hadházy Ákost támogatja a Momentum a zuglói előválasztáson – jelentette be Fekete-Győr András az érintettel és a párt helyi erős emberével február 15-én. Az erről szóló videót megosztotta a közösségi oldalán Szarvas Koppány Bendegúz is, aki egyúttal belerúgott az MSZP-be, a józsefvárosi szocialisták nagy megdöbbenésére. Ennyit a szivárványkoalíció egységéről.

kopi.jpg

A baloldal országos és helyi szinten is nap mint nap azt próbálja sugallani a választóinak, hogy ők mennyire egységesek, és minden téren összefognak a polgári kormányzás ellen. A háttérben azonban ugyanúgy ütik-verik egymást, hisz legalább akkora a szemléletbeni különbség egy-egy baloldali párt között, mint amekkora a jobb és a bal oldal között. A történetünk azzal indul, hogy hétfőn Fekete-Győr András bejelentette: Hadházy Ákost indítják rá a szocialisták egyik legnagyobb maffiózójára, azaz Tóth Csabára. A gengszter politikustól még Karácsony Gergely is tartott: emlékezetes az önkormányzati választás előtt kiszivárgott hangfelvételen arról beszélt Karácsony, hogy Tóth Csaba többször megfenyegette a családját, és ha visszamegy Zuglóba, akkor elássák a szocik.    

A Momentum tehát a lyukas-zoknis Hadházyval nyomná le a maffiózó szocialistát.  Még a XIV. kerületi momentumos Rózsa András is azt emelte ki, hogy Zuglónak becsületes országgyűlési képviselő kell. Azt már nem tette hozzá, hogy nem olyan, mint a jelenlegi, az MSZP-s Tóth Csaba.

szkp_1.jpg

Azt a kis videót osztotta meg Szarvas „lámpavas” Koppány is, azzal a kísérőszöveggel, hogy: „Olyan emberek mögé is beállunk, akik nem feltétlen hűek a Párthoz, de feltétlenül elkötelezettek a közélet megtisztítása mellett. Akkor is, ha emiatt elásással fenyegetnék őket” – célzott ezzel a szocialisták alvilági módszereire. Ami feltehetően nem esett jól a józsefvárosi szocialistáknak sem, hiszen Camara-Berecki Ferenc Miklós megdöbbent arccal jelezte nemtetszését.

szkp_cbfm.jpg

A baloldali egység bomlásának Józsefvárosban is szemmel látható jelei vannak. Koppány már nem először megy neki a szocialistáknak, de majd minden képviselő hordoz magában a tüskéket, amivel a baloldali „elv”társai szúrták hátba.