Gulyás Marci lett a „Fradimeccs” Baranyi tévéjében

Újabb jelét adta a Fradi ellen érzett gyűlöletének a zsidózó Baranyi. A propagandacsatornává züllesztett 9.tv-ben, noha a műsorújság szerint „Fradimeccset” kellett volna sugározni, helyette azonban a botrányairól híres Soros-katona, Gulyás Márton YouTube-csatornájának a műsorát „élvezhették” a nézők.

gulyaslead-1024x576.jpg

Csúcsra járatja a balliberális propagandagépezetet Ferencvárosban a büntetést büntetésre halmozó Baranyi Krisztina. Az önkormányzati 9.tv-ben ugyanis a műsorújság szerint „Fradimeccset” kellett volna adni, ám ehelyett a Soros György által pénzelt „aktivista”, a balhéiról és rongálásairól híres Gulyás Márton Partizán nevű YouTube-csatornájának műsorát adták – számolt be róla olvasói panaszt követően a Kontra. A műsorváltozásról, avagy a propaganda suttyomban becsempészéséről természetesen nem értesítette nézőit Baranyi csatornája. Információink szerint egyébként ez nem elszigetelt eset, hiszen Gulyás Márton műsorát is többször sugározták, de a Heti Hetes baloldali propagandisztikus „humor” műsor is feltűnt már a 9.tv-ben.

9tv.jpg

A Fradi szurkolóit joggal háborította fel a baloldali szócsővé züllesztett 9.tv nézőellenes húzása, hiszen nem rég volt a Fradi-Újpest derbi, amelyet 4:0-ra megnyertek a zöld-fehérek. De Baranyi tévéjében nem nézhették meg az ismétlést.

Baranyi egészpályás letámadást indított a Fradi ellen

Nem ez volt az első eset, amikor a zsidózó Baranyi mindent elkövetett, hogy keresztbe tegyen az FTC-nek. Már 2019 októberében belengette, majd meg is szüntette a kerület világhírű focicsapatának önkormányzati támogatását (50 millió forint), amelyet a korábbi városvezetés minden évben biztosított az utánpótlás nevelésére.