Pikó ezt is bebukta: A józsefvárosi vállalkozók örülnek az iparűzési adó csökkentésének

A baloldali propagandistákkal feltöltött Józsefváros Újság Pikó-hírlap nagyon megpróbált hangulatot kelteni a vállalkozásokat megsegítő iparűzési adó felére csökkentéséért. Csakhogy a megszólaltatott kerületi kisvállalkozók mind azt mondták, ez segítséget jelent nekik. Ehhez képest Pikó rendre azt szajkózta, a kormány döntésének célja nem a vállalkozások segítése volt az ipa csökkentésével, hanem az önkormányzatok kivéreztetése. Ezt nagyon benézte a lúzer Pikó.

piko_dollarszem.png

Az utóbbi időben azzal is sírták tele a „haladó” (azaz a baloldaltól függő, liberálisan szubjektív) médiumokat a hazudós Gyurcsány által bedarált baloldal városvezetői, hogy a gonosz kormány „kivérezteti” őket. Ráadásul ez az „ilyen-olyan” kormány és Fidesz annyira gonosz, hogy még azt sem engedi meg nekik, hogy adót emeljenek. Mert igen, ne feledjük: a legnagyobb baj közepette Pikó is mit szeretett volna: nem a kerületiek és az itt működő vállalkozások gondján segíteni, hanem adót emelni. Szerencsére erre „megálljt” mondott a kormány…

A Facebook-posztokban siránkozáson túl talán semmi máshoz nem értő Pikó és csapata is izzadságszagúan próbálta megmagyarázni, milyen rettenetes dolog is, hogy a gonosz kormány felére mérsékelte a kis- és középvállalkozások iparűzési adóját, ezzel segítve őket. Nyilván sérthette ez a Pikó-féle balliberális polgármesterek érdekeit, hogy ennyivel kevesebb pénzt herdálhatnak el a kormányellenes háborújukra, vagy a saját kitartottjaik fizetésére.

Ezért a „haladó” médiapropagandistákkal feltöltött, Pikó-szócsővé silányított Józsefváros Újság cikkében is láthatóan nagyon igyekezték azt láttatni, hogy milyen gonosz a kormány, de a megszólaltatott vállalkozók mind azt mondták, hogy igenis segítséget jelent számukra az iparűzési adó felére csökkentése.

Visszanyalt a fagyi, Pikó elvtárs?