A magyarság egyik legnagyobb tragédiáján élcelődik Baranyi Krisztina

Néhány nap múlva, június 4-én lesz 100 éve, hogy az első világháború lezárását követően megszületett az ország megcsonkítását, a magyarság szétszakítását jelentő Trianoni békediktátum. Baranyi Krisztina pedig ismét bebizonyította, hogy neki semmi sem szent: a nemzet tragédiáját poénnak gondolva közösségi oldalán gúnyolódott Trianonnal.

20200213_151451350_ios.jpg

Történt ugyanis, hogy Dózsa László színművész közösségi oldalán a profilképét – amelyen egy sportautó mellett áll – a trianoni tragédia 100 évfordulójára emlékező kerettel látott el. Ezen a szétszakított Nagymagyarország található „Igazságot Magyarországnak” felirattal. Ezt a képet osztotta meg Baranyi Krisztina azzal a szöveggel: „Ez Ferrari? Nem értek az autókhoz, esetleg Trianon a modell neve?”

trianon.jpg

Pedig Baranyi nagyon is jól tudja, hogy Trianon nem egy autómodell neve, csak bele akart rúgni mindazokba, akiknek a magyarság megcsonkítása gyász és nem poén. A bejegyzés a polgármesterasszony jóérzésű követőinél is kiverte a biztosítékot: egyikük azt írta: „Remélem majd beköltöznek az Ön lakásának a kétharmadába illegális lakásfoglalók és akkor talán elkezdi megérteni és nem poénkodni a magyar nemzet tragédiáján.”

Baranyi és Kétfarkú Kutyapártos barátnője nem először próbál viccet csinálni komoly dolgokból.

cimer.jpg

Emlékezetes, a közelmúltban Baranyi alpolgármestere, a drogliberalizációért küzdő Suzi Dada Ferencváros címerét is átrajzolta: a griffet és az oroszlánt kétfarkú kutyákra cserélte. Ezzel a lépéssel pedig nemcsak a helyi Fidesznél, hanem a Momentumnál is kiverte a biztosítékot.