Az MSZP-s józsefvárosi képviselő nekiment a DK-nak

Camara-Berecki Ferenc Miklós MSZP-s józsefvárosi képviselő nem bírta már cérnával, és kibukott belőle a DK-val szembeni ellenszenve. De nincs ezzel egyedül, a helyi balliberális szivárványkoalícióban gyűlő egymással szembeni feszültség időről-időre felszínre jön. 

camara.jpg

Közös lónak túros (azaz: sebes) a háta! – tartja a mondás, ami jól illik a józsefvárosi balliberális szivárványkoalícióra is. A belső feszültségekkel teli C8-MSZP-DK-Momentum-LMP-PM összefogás próbálja azt a látszatot kelteni, mintha minden rendben lenne közöttük, egy irányba hajtják a kocsit, de azért időnként előrukkolnak egy-egy olyan mondattal, ami leleplezi, hogy korántsem nagy az összhang. Legutóbb a Magdolna negyed képviselője szúrt oda a DK-nak. Camara-Berecki Ferenc Miklós, az MSZP hű fegyverhordozója azt találta kommentben írni a köztudottan balliberális kötődésű ATV oldalára, amely interjút készített Kocsis Mátéval: „a DK és a Fidesz szépen kifizeti Önöket. Kecske is. káposzta is…”

camara_dk.jpg

A józsefvárosi balliberális pártok, ahol lehet belerúgnak egymásba ….is. Emlékezetes, mint korábban írtuk: a folyosókon az MSZP-s és Momentumos képviselők a hivatali folyosókon együtt ekézték a köztudottan összeférhetetlen Erőss Gábor alpolgármestert. Balog Lajos „Paci” a C8-asoknak tett keresztbe azzal, hogy civilként indult, majd őket cserben hagyva belépett a DK-ba. A lámpavassal fenyegetődző momentumos Szarvas Koppány pedig az MSZP-t sározta közösségi oldalán.