Büszke lehet a gazdi: Baranyi Krisztina okleveles jogtipró lett

A bíróság is megállapította, amit mindenki eddig is tudhatott Baranyi Krisztináról, akinek sosem volt erőssége a jogszerű viselkedés és politizálás. Hiszen Ferencváros zsidózó polgármesterének immár elsőfokú ítélete is van arról, hogy jogszerűtlenül kezdett sztálini mélységekbe zuhanó politikai tisztogatásba Ferencvárosban. Reméljük a fekete autót és a körömletépéseket hanyagolni fogja Gyurcsány ferencvárosi helytartója.

baranyi_jogtipras.png

Immár hivatalos papírja is van arról az agresszív és erőszakos balliberális oldal ferencvárosi önjelölt „királynőjének”, a zsidózásáról hírhedt Baranyi Krisztinának, hogy kéjes vonzalmat érez mindenhez, ami jogellenes.

Amikor ugyanis megkezdte a Ferencváros tönkretételével és káoszba taszításával együtt járó rémuralmát, kijelentette, hogy mint az ’50-es években az elvtársai, ő is tisztogatásba kezd, meg akar szabadulni mindenkitől, aki „fideszes”. Még szerencse, hogy már kétezres éveket írjuk, különben nem állt volna meg Baranyi sem a kirúgásoknál, hanem jött volna mindenkiért a fekete, sötétített ablakos autó, jöttek volna a körömletépések, és a válogatott kínzások, mint az Andrássy út 60-ban tették Baranyi szellemi elődei és példaképei.

De így sem tudott megmaradni a parkolási káoszt okozó polgármester a jogszerűség talaján: a bíróság kimondta, Baranyi Krisztina jogellenesen távolította el az egyik önkormányzati cég ügyvezetőjét… Tehát Baranyi immár „okleveles” jogsértő, bár ezt oklevél nélkül is mindenki tudhatta róla eddig is.

Az erőszak, a fenyegetés, a jogellenesség és az agresszió a baloldal esszenciális lényege

Nincs min meglepődni, hogy a balliberális Baranyi politikai tisztogatásba kezdett, hiszen az ő egyik példaképe, a grúz postarabló, a százmilliók haláláért minimum közvetett felelősséggel bíró Ioszeb Dzsugasvili (akit Sztálinnak becézgetnek könnybe lábadt szemmel) ugyanezt csinálta.

És ugyanezt a magatartás és viselkedésformát őrzi a mai napig is az immár ismételten Gyurcsány Ferenc egyeduralkodása alá vont hazai balliberális oldal. Emlékszünk 2006-ra, amikor a hazudós, adathamisító, – talán már akkor is – alkoholista bukott miniszterelnök lovasrohamot, azonosítószám nélküli „rendőröket”, fejmagasságban gránáttal lövöldöző erőszaktevőket vezényelt az ellene felháborodottan tüntetőkre.

De az erőszakra hajlamosság, mint a baloldali politikusok immanens lényege, a mai napig meg-megnyilvánul: gondoljunk csak a józsefvárosi dundi leninfiúra, a rendőrökre füstgránátot dobó, a fideszeseket akasztással fenyegető Szarvas Koppány Bendegúzra. Vagy a nevén kívül talán semmi mást nem tudó Fekete-Győr András Momentum-elnökre. A fideszeseket lepatkányozó helyesírás szakértő Bangónéra.

Mind-mind mannaként szívják magukba gazdájuk, Gyurcsány Fletó agresszióját. Aki máig jó példával jár előttük, hiszen legutóbb egy vele egyet nem értő állampolgárt fenyegetett meg…

Nincs tehát két baloldal, egy, erőszakos, hatalom- és pénzéhes, a velejéig romlott agresszív baloldal van, ami még mindig Gyurcsány kiskakas szemétdombja.