A bátoj Gejgő gangstaként Orbánozott a Pikó által lezüllesztett Nyóckerben

Józsefvárosban foglalkozott a budapestiek ügyei helyett a saját piti politikai érdekeivel a Facebook-főpolgármestere. Az előválasztásnak hazudott komédia keretében történő aláírásgyűjtögetés közepette lemeózhatta kis pajtása, a lusta Pikó „eredményeit” is: a mindent elborító szemetet, a kutyagumival tele köztereket, a kapualjakban és a járdán sziesztázó illumináltakat is.

karacsony_jozsefvarosban.png

Valami egészen furcsa, „csodás” érzés járhatta át hétfőn a józsefvárosiak lelkét, hiszen egyszerre két tehetségtelen, balliberális Facebook-huszár tartózkodott a kerületben: az ex-klubrádiós propagandista Pikó Andrással ugye eleve megverte a sors Józsefvárost, de a pártszédelgő nyelvészzseni, Karácsony Gergely is itt volt, hogy Budapest és Józsefváros ügyeivel a saját piti politikai érdekeivel foglalkozzon.

Egy másik politikai haszonlesővel, a Józsefváros országgyűlési képviselőségére pályázó Jámbor Andrással egy ízes Orbánozás, Kocsis Mátézás és Sára Botondozás közepette aláírásokért kuncsorogtak Józsefváros több pontján az előválasztásnak hazudott cirkuszukhoz.

Mindeközben Karácsony ihletet is gyűjthetett, milyenné kell tennie (illetve az ővele bábjátékot űző őszödi böszmének) egész Magyarországot (ha ne adj’ Isten megkaparintaná a hatalmat): hagyni, hogy minden mocskos legyen, és beborítson mindent a szemét, valamint ellepjék a köztereket a drogosok és alkoholisták. Bizonyára földöntúli katarzis lobbant Gejgő ájtatosan melankolikus lelkében, amikor szlalomozhatott a kutyatrutyik, a járdán folyó vizelet-patakok, vagy esetleg az itt-ott elszenderedő hajléktalanok között. Netán irigykedve szemlélte az utak és a padkák között fel-feltörő méhlegelőket, a svábbogaraknak all inclusive pihenést biztosító szeméthalmokat, de reméljük, a járókelőkbe belekötő bandákba nem botlott bele, mert akkor mehet újra pityeregni, magát megbüfiztetni Fletó karjai közé.